ΠΑΟΚ

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης
INTIME SPORTS

Μέσα από το video του κυριακάτικου αγώνα που έγινε στην Τούμπα, δείτε τις αντιδράσεις που υπήρχαν στις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ. (VIDEO)

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ήρθε ισόπαλος με 0-0 και έτσι έμεινε τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Παναθηναικό. Η ΠΑΕ "ανέβασε" video από το κυριακάτικο ματς και μέσα από την παρακάμερα, μπορείτε να δείτε τις αντιδράσεις του Γιώργου Γεωργιάδη και του πάγκου του ΠΑΟΚ στις ευκαιρίες που έχασε ο "Δικέφαλος". Ο Ελληνας τεχνικός μάλιστα κάποιες στιγμές έδειχνε να είναι... σκασμένος.

"Να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για το Champions League"

Εξάλλου, ο Ρόμπερτ Μακ αναφέρθηκε στο ματς με τον Αστέρα, στον τραυματισμό του αλλά και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα είπε:

"Στο πέμπτο λεπτό μετά από μαρκάρισμα αντιπάλου έπεσα άσχημα με την πλάτη στο έδαφος. Έπαιξα με πόνο αλλά παρέμεινα στο ματς ως το 70'. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν πετύχαμε ούτε ένα γκολ. Είχα μια ευκαιρία αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Δεν είχαμε τύχη στο τέλος.

Θέλω να παίξω με τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι αμφίβολο. Ακόμη πονάω, θα αποφασιστεί τι θα γίνει σε συνεννόηση με τους γιατρούς. Απέναντι στον Παναθηναϊκό, θέλουμε να διατηρήσουμε τις ελπίδες για έξοδο στο Champions League".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ