ΠΑΟΚ

Η ΠΑΟΚτσήδικη φωτογράφηση του Χακόμπο

Η ΠΑΟΚτσήδικη φωτογράφηση του Χακόμπο
ΠΑΟΚ, Χακόμπο

Φωτογράφιση με τις κόρες του έκανε ο τερματοφύλακας Σανθ Χακόμπο, οι οποίες μάλιστα φορούσαν τις φανέλες του ΠΑΟΚ με το όνομα και το νούμερο του πατέρα τους. Δείτε τις φωτογραφίες.

Ο Σανθ Χακόμπο αγωνίστηκε φέτος στην ισπανική Τενερίφη με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, όπως δεν ξεχνάει τον ΠΑΟΚ, στον οποίο εξάλλου ανήκει καθώς έχει συμβόλαιο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας φωτογραφήθηκε με τις νεαρές κόρες του, οι οποίες φορούσαν τη φανέλα του γκολκίπερ του «Δικεφάλου» από την περσινή σεζόν, με το νούμερο 1 και το όνομα του πατέρα τους στην πλάτη. Η μία τη μαύρη εμφάνιση και η άλλη την άσπρη.

Ο Χακόμπο επίσης έγραψε: "Καιρός για ξεκούραση! Διακοπές! Τρεις φίλαθλοι επιπλέον πάντα!". Ίσως με τη συγκεκριμένη κίνηση να ήθελε να στείλει το μήνυμα πως παραμένει… οπαδός του ΠΑΟΚ και θέλει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί ξανά με τα ασπρόμαυρα.

Η ΠΑΟΚτσήδικη φωτογράφηση του Χακόμπο

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο, καθώς δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι προθέσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ σχετικά με το μέλλον του Χακόμπο, ενώ φυσικά καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η απόφαση του Φρανκ Άρνεσεν. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Χακόμπο αντιμετώπισε προβλήματα κατά τη φετινή παρουσία του στην Τενερίφη, φτάνοντας μέχρι τα δικαστήρια με την ισπανική ομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ