ΠΑΟΚ

Η μυστική αποστολή του Αρνεσεν

Η μυστική αποστολή του Αρνεσεν
Λάουντρουπ

Η κοινή παρουσία Αρνεσεν - Λάουντρουπ στη Δανία και η προτίμηση του νέου αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ στο πρόσωπο του συμπατριώτη του.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Αρνεσεν, έχει πιάσει ήδη δουλειά. Πρώτο του μέλημα είναι να κλείσει προπονητή και όπως γράφεται σε ΜΜΕ της Δανίας (μεταξύ των οποίων και στο ekstrabladet) στην κορυφή της λίστας του βρίσκεται ο συμπατριώτης του Μίκαελ Λάουντρουπ, του οποίου το συμβόλαιο με την Λεκβίγια από το Κατάρ λήγει τον Ιούλιο.

Εδώ να σημειωθεί ότι έχει κερδίσει τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο, ενώ έχει ψηφιστεί και ως προπονητής της χρονιάς.

Οι δυο τους γνωρίζονται καλά από την συνύπαρξή του στην Εθνική Δανίας, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν συνεργαστεί ποτέ στην ίδια ομάδα. Οπως γράφεται τόσο ο Αρνεσεν, όσο και ο Λάουντρουπ είναι αυτές τις ημέρες στη Δανία και θεωρείται σίγουρο ότι θα συζητήσουν για το μέλλον του 50χρονου Δανού προπονητή.

Ωστόσο, επίσης, σημειώνεται ότι η πρόσληψη Λάουντρουπ είναι μία εξαιρετικά πολύπλοκη περίπτωση. Κι αυτό γιατί ο ατζέντης του Δανού τεχνικού, Μπαϊράμ Τουτουμλού, κάνει έρευνα σε όλο τον κόσμο για να βρει την καλύτερη δυνατή προσφορά, ενώ τονίζεται ότι ο Αρνεσεν μπορεί να τον δελεάσει με τα εκατομμύρια του Ιβάν Σαββίδη.

Τέλος, υπογραμμίζεται ότι στη ατζέντα Αρνεσεν βρίσκεται και το όνομα του προπονητή της Γουότφορντ, Σλάβισα Γιοκάνοβιτς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ