ΠΑΟΚ

Η "μπηχτή" του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα

Η "μπηχτή" του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τη Φιορεντίνα για το Europa League, ενώ φρόντισε να δώσει στίγμα σχετικά με το κλίμα αβεβαιότητες που επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι ασπρόμαυροι φρόντισαν να δώσουν στίγμα από το κλίμα που επικρατεί αναφορικά με την αβεβαιότητα που υπάρχει για την επανέναρξη της Super League, αν και όλα συνηγορούν πως δεν θα έρθει η άρση αναστολής των πρωταθλημάτων.

"Ο ΠΑΟΚ – όπως όλα δείχνουν – αφήνει στην άκρη τη Super League και πρέπει να ετοιμάζεται για το ματς του Europa League με την Φιορεντίνα", ανέφερε χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το "όπως όλα δείχνουν" να καταγράφει την αμηχανία που επικρατεί για την κατάσταση που έχει διαμoρφωθεί.

Η προπόνηση της Πέμπτης περιελάμβανε σπριντ, ασκήσεις για το transition game και οικογενειακό διπλό στα 2/3 του γηπέδου για όλους τους παίκτες πλην των Γεβγέν Σάχοβ (ακολούθησε πρόγραμμα προσαρμογής κι αποφόρτισης κι έμεινε εκτός του διπλού) και Μαρίν Λέοβατς (επέστρεψε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη).

Η επόμενη προπόνηση έχει οριστεί για το μεσημέρι της Παρασκευής στις 4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έλεγχος πρώτου τριμήνου
Κωνσταντινίδης: "Είμαι ευγνώμων στην Ομόνοια και τον Νταμπίζα"
"Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μεγάλες νίκες"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ