ΠΑΟΚ

Η μεγάλη "τρύπα" της άμυνας του ΠΑΟΚ

Η μεγάλη "τρύπα" της άμυνας του ΠΑΟΚ
Τζιόλης Βίτορ INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ, που εμφάνισε σημαντικά αμυντικά κενά στην ήττα από τον Ατρόμητο, έχει δεχτεί μίνιμουμ δύο γκολ στα επτά από τα τελευταία 12 παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Για ένα ακόμη ματς ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλα κενά στην άμυνα, ο Ατρόμητος αυτά τα εκμεταλλεύτηκε και έφτασε στην νίκη με σκορ 4-0.

Το πρόβλημα του "Δικεφάλου" στα μετόπισθεν έχει κάνει την εμφάνιση του σε αρκετά παιχνίδια αλλά δεν λέει να υπάρξει μεγάλη βελτίωση.

Μετά το εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό, μάλιστα, ο ΠΑΟΚ που μοιάζει με... άλλη ομάδα και έχει "πετάξει" πολλούς βαθμούς, έχει δεχτεί πολλά γκολ.

Συγκεκριμένα οι "ασπρόμαυροι" έχουν δεχτεί μίνιμουμ δύο τέρματα (σε κάποια ματς δέχτηκαν τρία αλλά και τέσσερα γκολ) στα επτά από τα τελευταία 12 παιχνίδια του πρωταθλήματος (σ.σ. εννοείται πως δεν υπολογίζεται στο σύνολο των 12 αγώνων το ματς με την Νίκη Βόλου που ο ΠΑΟΚ το πήρε στα χαρτιά).

Κάπως έτσι με την μεγάλη "τρύπα" που υπάρχει στα μετόπισθεν του "Δικεφάλου", είναι λογικό να χάνονται πολλοί βαθμοί και αυτή η αμυντική συμπεριφορά έχει "πληγώσει" πολλές φορές τους "ασπρόμαυρους" κατά το ντεφορμάρισμά τους.

Ο ΠΑΟΚ στα τελευταία 12 ματς του πρωταθλήματος:

Ξάνθη-ΠΑΟΚ 4-2

ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 2-1

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 3-0

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 1-2

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 3-2

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-0

Καλλονή-ΠΑΟΚ 1-2

ΠΑΟΚ-Πλατανιάς 1-0

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 1-2

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 3-1

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 4-0

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ