ΠΑΟΚ

Η Μακάμπι ομολογεί (;) ότι χάνει τον Κρόιφ

Η Μακάμπι ομολογεί (;) ότι χάνει τον Κρόιφ

Πώς αντιδρούν οι παράγοντες της ισραηλινής ομάδας στις πληροφορίες περί επαφών του Ολλανδού τεχνικού διευθυντή με τον ΠΑΟΚ.

Κάθε μέρα που περνά, ολοένα και περισσότερο το όνομα του Ζόρντι Κρόιφ έρχεται στο προσκήνιο ως ο πιθανότερος νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

Το θέμα κρατούν "ζεστό", τόσο η δική του αινιγματική στάση, όσο και ο τρόπος με τον οποίο αντιδρά η διοίκηση της Μακάμπι στις πληροφορίες για επαφές του Ολλανδού με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο βρίσκεται ο πολύ καλός φίλος του, Ιάκωβος Αγγελίδης.

Είναι χαρακτηριστικό το μήνυμα που μεταφέρεται από τους παράγοντες της Μακάμπι, μέσω της ιστοσελίδα "one.il.co": "Φυσικά και θέλουμε τον Κρόιφ να μείνει και την επόμενη σεζόν. Αλλά πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι για κάθε πρόσωπο υπάρχει και αντικαταστάτης. Όταν έφυγε ο Αγγελίδης, όλοι είπαν ότι θα είναι πολύ δύσκολο να βρούμε έναν άνθρωπο του δικού του επιπέδου.

Βρέθηκε ο Μάρτιν Μπάιν (νυν εκτελεστικός διευθυντής της Μακάμπι) και όλοι έχουν αντιληφθεί το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού του. Η Μακάμπι Τελ α Βιβ δεν στηρίζεται σε ένα πρόσωπο και δεν θα γκρεμιστεί αν αυτό φύγει. Αυτό το γνωρίζει και ο ίδιος ο Κρόιφ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ