Η ξεχωριστή αφιέρωση του Πέλκα για τα δύο γκολ

Η ξεχωριστή αφιέρωση του Πέλκα για τα δύο γκολ

Ο Δημήτρης Πέλκας αφιέρωσε τα δύο γκολ και τη σπουδαία εμφάνισή του στον πατέρα του Πρόδρομο, για τα γενέθλια του. Δείτε την οικογενειακή φωτογραφία από τα μεθεόρτια.

Ιδιαίτερη βραδιά για την οικογένεια Πέλκα, αυτή που έζησε χθες στην Τούμπα κι αποτέλεσε και έναν επιπλέον λόγο για την σπουδαία εμφάνιση του δευτερότοκου υιού, Δημήτρη.

Τις λεπτομέρειες τις έδωσε ο ίδιος ανεβάζοντας στον προσωπικό λογαριασμο του στο instagram οικογενειακη φωτογραφία, που ο ίδιος, ο αδερφός του Γιάννης και η μητέρα του Ειρήνη, γιορτάζουν με τον μπαμπά Πέλκα, τον Πρόδρομο τα γενέθλια του.

Το σχόλιο του Δημήτρη Πέλκα για τον πατέρα του είναι ιδιαίτερα συγκινητικό: "Μεγάλη νίκη σήμερα πολύ χαρούμενος για τα δύο γκολ αλλά πιο χαρούμενος που τα έβαλα την ημέρα των γενεθλίων αυτού του ανθρώπου που δεν σταμάτησε ποτέ του να είναι δίπλα μου σε όλα! Ευχαριστώ πολύ και τον κόσμο μας σήμερα που ήταν εκπληκτικοί για άλλη μια φορά!!!".

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24