ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
Μακ Κίτσιου INTIME SPORTS

Το Sport24.gr αναλύει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ αλλά και το κοουτσάρισμα του Ιγκορ Τούντορ στο ματς με την Μπρόντμπι.

Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Μπρόντπι... Ο "Δικέφαλος" κέρδισε 5-0 "καθαρίζοντας" ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ας περάσουμε από "ακτινογραφία" τους παίκτες του ΠΑΟΚ αλλά και τον Ιγκόρ Τούντορ.

Όλσεν:Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν θεατής. Ήταν σε ετοιμότητα κάτω από την εστία σε μία-δύο φάσεις που χρειάστηκε, όμως στις εξόδους έδειξε και πάλι ανασφάλεια.

Μαλεζάς:Σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που έφυγε. Ηξερε πολύ καλά τι χρειαζόταν η ομάδα από αυτόν και φρόντισε να το δώσει. Ενέπνεε σιγουριά κάθε φορά που η μπάλα πήγαινε σε αυτόν.

Βίτορ:Καλό παιχνίδι από τον Πορτογάλο. Ηταν πολύ πειθαρχημένος στις κινήσεις του. Εδειχνε να έχει ένα άγχος με την μπάλα στα πόδια λόγω και της πρόσφατης αποβολής του στο εντός έδρας ματς με την Σπαρτάκ αλλά τελικά αυτό δεν τον επηρέασε.

Κόστα:Ηταν θετικός και ο έμπειρος Πορτογάλος, απλά αρκετές φορές έπεφτε στην παγίδα του εκνευρισμού που του είχε στήσει ο Ελμάντερ κάτι που θα έπρεπε να αποφύγει χωρίς όμως αυτό να στοιχίσει.

Κωνσταντινίδης:Μέλος της σούπερ τετράδας (με Μακ, Πέλκα και Κάτσε) που οργίαζαν στην επίθεση του ΠΑΟΚ. Δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να ανεβοκατεβαίνει την δεξιά πλευρά. Πρέπει μόνο να προσέχει λίγο ορισμένα προσωπικά μαρκαρίσματα.

Κίτσιου:Παρότι έπαιζε στα αριστερά, στην αντίθετη πλευρά από την κανονική του, έκανε πολύ καλό παιχνίδι, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Σε μία δύο φάσεις λειτούργησε επιπόλαια.

Τζιόλης:Από τους βασικούς άξονες της πολύ καλής κυκλοφορίας που είχε ο ΠΑΟΚ. Ηταν επιφορτισμένος με το να παίρνει την μπάλα από την άμυνα και να αρχίζει ορθολογικά τις επιθέσεις και αυτό έκανε.

Ροντρίγκες:Είναι φανερό ότι ακόμη δεν μας έχει δείξει ούτε το 1/3 των όσων έχει να προσφέρει, αφού τώρα μαθαίνει πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα. Ωστόσο, έκανε ντεμπούτο με το δεξί σημειώνοντας και ένα γκολ που θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί πιο γρήγορα.

Πέλκας:Απλά υπέροχος. Μοιράζει... σακούλα στον Άγκερ στην αρχή της φάσης του 1-0, πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ και είναι σε όλο το διάστημα που αγωνίστηκε ένας πονοκέφαλος για τους μέσους και τους αμυντικούς της Μπρόντμπι.

Κάτσε:Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Αλβανό μέσο. Εχει βελτιώσει πάρα πολύ τις κινήσεις του με την μπάλα στα πόδια. Στάθηκε όμως άτυχος δύο φορές, σημαδεύοντας το δοκάρι με φάουλ αλλά και πέναλτι.

Μακ:Χωρίς δεύτερη σκέψη ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ με χατ-τρικ και δύο ασίστ για γκολ. Στα τελευταία λεπτά οι Δανοί που πήγαν να "ανοιχτούν", έβλεπαν κυριολεκτικά την σκόνη του με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Σαββίδης:Δείχνει ότι εκμεταλλεύεται τον χρόνο συμμετοχής που του δίνει ο Τούντορ και βοηθά κι αυτός την πολύ σωστά οργάνωση του αγώνα, όσο παίζει.

Μυστακίδης:Φάνηκε πολύ στο παιχνίδι κι αυτός καθώς συμμετείχε στις αρκετές επιθετικές προσπάθειες του ΠΑΟΚ ενώ κέρδισε και το πέναλτι που εκτέλεσε άστοχα ο Κάτσε.

Κοροβέσης:Μπήκε προς το τέλος του παιχνιδιού αντικαθιστώντας τον ταλαιπωρημένο από τα πολλά τρεξίματα, Κωνσταντινίδη και πρόλαβε κι αυτός και έκανε μια-δυο καλές ενέργειες.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:

Τούντορ:Είναι χωρίς αμφιβολία το κεντρικό πρόσωπο του νέου ΠΑΟΚ αφού μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να αλλάξει ριζικά τον "Δικέφαλο". Πιστώνεται πολλά πράγματα και ένα από αυτά η επιλογή του Ιταλού γυμναστή, Πάολο Αρτίκο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ