ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Η κριτική του Sport24.gr για την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ και τις κινήσεις του Αναστασιάδη από τον πάγκο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Η κριτική του Sport24.gr για την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ και τις κινήσεις του Αναστασιάδη από τον πάγκο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, όπου ο "Δικέφαλος" δεν κατάφερε να νικήσει, μένοντας στο 0-0 με τους Πειραιώτες.

Σαρλ Ιτάνζ: Από τους καλύτερους αν όχι ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με μία εντυπωσιακή επέμβαση στο πρώτο ημίχρονο σε σουτ του Μήτρογλου μέσα από την περιοχή. Απέδειξε ότι είναι σε πολύ καλή φόρμα

Γιάννης Σκόνδρας: Έδωσε αρκετές μάχες ο Έλληνας μπακ και αμυντικά τα πήγε σχετικά καλά, αφού δεν εκτέθηκε ιδιαίτερα από Μαζουακού και Αφελάι. Επιθετικά, όμως, δεν μπόρεσε να δώσει βοήθειες.

Ρικάρντο Κόστα: Ο Πορτογάλος εμφανίστηκε σαφώς καλύτερος από το ματς στο Ηράκλειο, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι έχει φθάσει στα επίπεδα απόδοσης που περιμένουν στον ΠΑΟΚ. Καλύτερος στα προσωπικά μαρκαρίσματα απ' ότι στις καλύψεις στο χώρο.

Μιγκέλ Βίτορ: Πολύ καλός ο Πορτογάλος και ο πιο αξιόπιστος στην αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ. Προσπάθησε να βοηθήσει και επιθετικα και έφθασε στο σημείο να βγάλει την καλύτερα σέντρα του παιχνιδιού από πλευράς γηπεδούχων Ράζβαν Ρατς: Απέδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ κακή φόρμα και ό,τι καλό έκανε το οφείλει στην εμπειρία του. Οπότε αμυντικά ήταν πολύ αξιόπιστος, ούτε

Έργκους Κάτσε: Ο Αλβανός μέσος έδεσε κάπως την μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ και αποδείχθηκε πόσο πολύ έλειψε στα προηγούμενα ματς. Δυστυχώς, όμως επιθετικά και αυτό δεν μπόρεσε να δώσει το κάτι παραπάνω.

Κριστιάν Νομπόα: Ο άσος από το Εκουαδόρ ήταν ο μόνος που για μεγάλο χρονικό διάστημα προσπαθούσε να παίξει σωστό ποδόσφαιρο, να αλλάξει παιχνίδι και να βγάλει μπαλιές στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού. Από ένα σημείο και έπειτα κουράστηκε με αποτέλεσμα να φανεί ακόμη περισσότερο η επιθετική γύμνια του ΠΑΟΚ.

Φακούντο Περέιρα: Λίγα πράγματα από τον Αργεντινό που κινήθηκε αρκετά έξω από τον χώρο που έχει αποδείξει ότι είναι επικίνδυνος με αποτέλεσμα να μην ον αισθανθεί η αντίπαλη άμυνα

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Παραμονές του αγώνα είχε πει στον Αναστασιάδη πως πονάει, ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός τον έβαλε στη βασική ενδεκάδα. Πέρα από φιλότιμο και πειθαρχία, όμως,πήρε ελάχιστα πράγματα και καλό είναι να ρίξει το βάρος στην αποθεραπεία του για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να φρεσκαριστεί.

Ρόμπερτ Μακ: Ο Σλοβάκος ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης του ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να κάνει ένα πολύ μεγάλο ματς. Είχε ταχύτητα, προβλημάτιζε τους αμυντικούς του Ολυμπιακού, ήταν ο μόνος που σούταρε, αλλά ελάχιστα τροφοδοτήθηκε.

Στέφανος Αθανασιάδης: Δεν είναι σε καλή κατάσταση ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και φαίνεται αυτό. Στις λίγες πάσες που πήρε σε σωστό χρόνο και σημείο δεν αντέδρασε σωστά, οπότε η προσφορά του αναλώθηκε σε τρεξίματα και πρέσινγκ..

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Ήταν ο μόνος από τους παίκτες που μπήκαν αλλαγή και μπόρεσε να κάνει κάπως αισθητή την παρουσία του, με μία κούραση προς το φινάλε.

Εγιάλ Γκολάσα: Μόνο σε μια φάση θα μπορούσε να φανεί αλλά αντί να βγάλει τον Ρατς σε θέση για σέντρα, γύρισε την μπάλα πίσω.

Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος: Μπήκε στο 90 για να σιγουρέψει το "Χ" ο ΠΑΟΚ και φυσικά είχε ελάχιστο χρόνο για να φανεί

Αγγελος Αναστασιάδης: Τατικά δεν έκανε κάτι διαφορετικό απ' ότι σε προηγούμενα ματς. Ωστόσο, έχει ευθύνη στην χωρίς ενέργεια εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του και σ' αυτό είναι που πρέπει να βρει λύση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ