ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Η κριτική του Sport24.gr για την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ και τις κινήσεις του Αναστασιάδη από τον πάγκο στο παιχνίδι με την Γκινγκάμπ.

Η κριτική του Sport24.gr για την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ και τις κινήσεις του Αναστασιάδη από τον πάγκο στον αγώνα με την Γκινγκάμπ, όπου ο "Δικέφαλος" γνώρισε την ήττα στην Τούμπα με 1-2.

Παναγιώτης Γλύκος: Δεν έκανε τη μεγάλη επέμβαση, αλλά δεν μπορεί κανένας να του χρεώσει την ευθύνη για τα γκολ της Γκινγκάμπ, τα οποία προήλθαν από έναν Μποβί που κινούνταν ανενόχλητος.

Γιάννης Σκόνδρας: Δεν ήταν από τα καλύτερά του παιχνίδια. Προσπάθησε, αλλά σε κάποιες φάσεις βρέθηκε εκτεθειμένος με αποτέλεσμα να εκτεθεί κι αυτός, όπως και οι υπόλοιποι αμυντικοί του ΠΑΟΚ

Μιγκέλ Βίτορ: Είχε διάθεση, αλλά και πρόβλημα στο να κουβαλήσει την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση. Σε κάποιες φάσεις λειτούργησε σωστά, σε κάποιες άλλες εκτέθηκε. Είναι και γι' αυτόν πρόβλημα που δεν έχει καθαρόαιμο στόπερ δίπλα του.

Γιώργος Τζαβέλλας: Στην επανεμφάνισή του έβγαλε πάθος, έδωσε μονομαχίες, αλλά δεν απέφυγε τα λάθη. Προσπάθησε να βοηθήσει κι επιθετικά, δεν τα κατάφερε, όμως, και στο τέλος μένει ότι κι αυτός εκτέθηκε από τον Μποβί, όπως και οι συμπαίκτες του

Ραζβάν Ρατς: Ούτε ο Ρουμάνος έκανε ένα από τα μεγάλα παιχνίδια που μας έχει συνηθίσει. Προσπάθησε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο να βοηθήσει με γεμίσματα, χωρίς, όμως, να έχει αποτέλεσμα.

Εγιάλ Γκολάσα: Εξαιρετικός στο πρώτο μέρος, ήταν παντού, κέρδισε πολλές μονομαχίες και ξεχώρισε στη μεσαία γραμμή. Προφανώς, κουράστηκε και ο Αναστασιάδης τον θέλει φρέσκο για το ματς με την Κέρκυρα, γιατί δεν φάνηκε να έχει πρόβλημα τραυματισμού.

Έργκους Κάτσε: Πάρα πολλά τρεξίματα. Έδωσε μονομαχίες, δεν του βγήκαν τα σουτ που επιχείρησε κι αυτό ήταν το αδύνατο σημείο της εμφάνισής του. Προφανώς, αντικαταστάθηκε κι εκείνος δεν είχε την φρεσκάδα της πρώτης ώρας παιχνιδιού.

Φάνης Τζανδάρης: Πολλά τρεξίματα από τον νεαρό, αλλά και αρκετά λάθη που από ένα σημείο κι έπειτα έγιναν λόγω κούρασης. Είναι από αυτούς που δεν μπορεί κανείς να τους χρεώσει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τον αποκλεισμό.

Φακούντο Περέιρα: Αν και ήταν κινητικός, η απόδοσή του δεν έφτασε στα επίπεδα των τελευταίων αγώνων του με τον ΠΑΟΚ. Η καλύτερη στιγμή του ήταν μια πολύ καλή του πάσα στον Ρατς, ωστόσο, δεν κατάφερε να βρεθεί σε θέση βολής, ούτε του δόθηκε η ευκαιρία να απειλήσει με τα στημένα.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Έτρεξε, προσπάθησε, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι έβαλε την σφραγίδα του στο παιχνίδι, αφού λίγες ήταν οι φορές που έκανε κάτι ουσιαστικό στην επίθεση.

Στέφανος Αθανασιάδης: Ο πιο επικίνδυνος παίκτης του ΠΑΟΚ. Ήταν, ίσως, ο μόνος που έδειξε στην πράξη ότι ήταν έτοιμος γι' αυτό το παιχνίδι. Κέρδισε ένα πέναλτι, πέτυχε ένα γκολ, άγγιξε ένα δεύτερο και ήταν ο μεγαλύτερος μπελάς για την άμυνα των Γάλλων

Μάαρτεν Μάρτενς: Μπήκε για να δώσει φρεσκάδα στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ, αλλά ελάχιστα πρόσφερε. Ο Αναστασιάδης, προφανώς, πόνταρε στην εμπειρία του και σε ένα παιχνίδι αλά Φιορεντίνα, αλλά δεν του βγήκε.

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Κι αυτός μπήκε για να δώσει μεγαλύτερη ζωντάνια, αντί του Περέιρα, αλλά δεν μπορεί κανείς να πει ότι πρόσφερε περισσότερα από τον Αργεντίνο. Γενικώς, δεν του πάει να έρχεται ως αλλαγή από τον πάγκο.

Χέντβιχες Μαντούρο: Ξάφνιασε με την αλλαγή του ο Αναστασιάδης, καθώς ο Ολλανδός είχε να παίξει από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Φιορεντίνα κι έχει πάρει το μήνυμα να ψάξει να βρει ομάδα. Το ότι εμφανίστηκε ανέτοιμος, μάλλον ήταν λογικό.

Άγγελος Αναστασιάδης: Αν υπάρχει κάτι στο οποίο μπορεί κανείς να κριτικάρει τον Αναστασιάδη είναι για τον χρόνο των αλλαγών του,καθώς οι παίκτες που αποχώρησαν (Κάτσε, Περέιρα, Γκολάσα) δεν ήταν αρνητικοί σε σχέση με άλλους. Κατά τα άλλα η απορία είναι γιατί επέλεξε τον ανέτοιμο Μαντούρο

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ