ΠΑΟΚ

Η γραμμή κρούσης προβληματίζει

Η γραμμή κρούσης προβληματίζει
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ποιό θα είναι το αγωνιστικό πλάνο του Ίγκορ Τούντορ για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ; Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Γα πολλούς λόγους, το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι για τον ΠΑΟΚ και τον Ίγκορ Τούντορ κομβικής σημασίας. Και είναι, ίσως, η πρώτη φορά που το αγωνιστικό πλάνο που θα παρουσιάσει ο Κροάτης τεχνικός συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των φίλων της ομάδας και όχι μόνο.

Απόλυτα λογικά, καθώς μιλάμε για έναν ΠΑΟΚ με αρκετές εναλλακτικές λύσεις, μέσα από τις οποίες καλείται να κάνει τις επιλογές του ο 37χρονος κόουτς.

Ο Τούντορ κράτησε κλειστά χαρτιά τις δύο προηγούμενες μέρες και έκανε δοκιμές, σε 4-2-3-1 ή 4-3-3 που έδειξαν ότι για μερικές θέσεις οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν σήμερα.

Καταρχήν, όπως είχαμε γράψει και στο Sport24.gr, φαίνεται πώς έχει κατασταλλάξει για τα μετόπισθεν. Θα εμπιστευτεί τον Όλσεν κάτω από την εστία και θα χρησιμοποιήσει την τετράδα των αμυντικών που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο στην Ξάνθη: Κίτσιου (δεξιά), Κοροβέσης (αριστερά) και δίδυμο στόπερ Βίτορ και Τζαβέλλα.

Από εκεί και πέρα, μάλλον σίγουροι στα χαφ είναι Χαρίσης και Τσίμιροτ, εκτός κι αν προτιμήσει να κρατήσει τον Βόσνιο στον πάγκο για να τον έχει φρέσκο στο ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Σε μία τέτοια περίπτωση αναμένεται να αγωνιστεί είτε ο Τζιόλης, είτε ο Κάτσε (η λιγότερο πιθανή περίπτωση).

Ο Μπερμπάτοφ φαβορί για τη θέση του φορ

Από εκεί και πέρα ο μεγάλος προβληματισμός του Τούντορ, αφορά στις θέσεις της επίθεσης. Λογικά, Μακ και Μυστακίδης (εξαργυρώνει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του) θα είναι στα άκρα και ο Μπερμπάτοφ στην κορυφή της επίθεσης.

Δύσκολο να παίξει μαζί με τον Κλάους (χωρίς να αποκλείεται κι αυτό), οπότε σε μία τέτοια περίπτωση, ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ θα μείνει στον πάγκο αρχικά. Δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ο Πέλκας ως επιτελικός μέσος ή ακόμη και ο Μακ ως κρυφός επιθετικός, αν ο Τούντορ επιλέξει και τον ανέτοιμο, ακόμη, μετά τον τραυματισμό του, Ροντρίγκες.

Τέλος, δεν αποκλείεται το σενάριο ο ΠΑΟΚ να παίξει με τρεις κετρικούς μέσους σε ένα καθαρό 4-3-3.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ