ΠΑΟΚ

Η ενδεκάδα και ο μπαμπάς Τούντορ

Η ενδεκάδα και ο μπαμπάς Τούντορ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δείτε ποια είναι τα σχέδια του Ίγκορ Τούντορ, για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, την Πέμπτη, όπως φάνηκε στην προπόνηση η οποία διεξήχθη με την παρουσία του Λούμπος Μίχελ, αλλά και του πατέρα του Κροάτη τεχνικού.

Δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα ενόψει της ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, την Πέμπτη, παρά μόνο αυτή του Γιάννη Σκόνδρα αντί του τιμωρημένου Γιώργου Τζαβέλλα (αποβλήθηκε στο Καραϊσκάκη), ο Ίγκορ Τούντορ.

Ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ έδειξε ότι έχει τη διάθεση να παρουσιάσει το σχήμα που επέλεξε στο στάδιο Καραϊσκάκη. Ο Βελλίδης θα παραμείνει κάτω από την εστία, στην άμυνα από τα δεξιά θα αγωνιστούν οι Κίτσιου, Χατζηισαΐας, Βίτορ και Σκόνδρας. Κεντρικοί μέσοι θα είναι ο Τζιόλης και ο Τσίμιροτ, μπροστά τους θα κινείται ο Μπερμπάτοφ και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης. Στα άκρα θα παίξουν και πάλι ο Πέλκας και ο Μακ.

Παρόντες Μίχελ και μπαμπάς Τούντορ

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προπόνηση στην Τούμπα παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ, καθώς και ο πατέρας του Ίγκορ Τούντορ, Μάριο. Ο Σλοβάκος πρόεδρος του ΠΑΟΚ χαιρέτησε όλα τα μέλη της ομάδας, χωρίς όμως να προχωρήσει σε κάποια ομιλία προς την ομάδα.

Η ενδεκάδα και ο μπαμπάς Τούντορ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ