ΠΑΟΚ

Γράφει ιστορία στο Γκελζενκίρχεν

Γράφει ιστορία στο Γκελζενκίρχεν

Τι αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το αποψινό παιχνίδι με τη Σάλκε για τα πλέι οφ του Champions League. Ποια είναι η προειδοποίηση στους οπαδούς και ποιοι πρώην "ασπρόμαυροι" επισκέφθηκαν την αποστολή του "Δικεφάλου".

Δύο ομάδες, ένα όνειρο. Η συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της πιο λαμπερής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Η Σάλκε υποδέχεται απόψε (21.45, Δημόσια Τηλεόραση) στην υπερσύγχρονη “Veltins Arena” τον ΠΑΟΚ στην πρώτη αναμέτρηση για τα Play-off του Τσάμπιονς Λιγκ σε μια αναμέτρηση που αντιμετωπίζεται ως ένα από τα ντέρμπι της αποψινής ευρωπαϊκής βραδιάς.

Το πρόσωπο της αναμέτρησης είναι δίχως αμφιβολία ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Χουμπ Στέφενς, ωστόσο όπως έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν τόσο ο προπονητής της Σάλκε Γενς Κέλερ, αλλά και ο αμυντικός Μπένεντικτ Χέβεντες που μίλησαν προς τους εκπροσώπους του Τύπου “η αναμέτρηση δεν είναι εναντίον του Στέφενς, αλλά εναντίον του ΠΑΟΚ”.

Ο ΠΑΟΚ φιλοδοξεί στην τρίτη προσπάθειά του να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Σάλκε που έχει συμμετάσχει πέντε φορές στο παρελθόν στη φάση των ομίλων δεν το έχει επιτύχει ουδέποτε περνώντας από τον σκληροτράχηλο δρόμο των προκριματικών. Τη μοναδική φορά που αγωνίστηκε στα προκριματικά, το 2008, αποκλείστηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Σάλκε μπορεί να ξόδεψε αρκετά χρήματα για μεταγραφές, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι η καλύτερη κίνηση της αντιπάλου του ΠΑΟΚ έγινε – όπως και στο “Δικέφαλο” – στον πάγκο και πιο συγκεκριμένα με την πρόσληψη του 61χρονου Πέτερ Χέρμαν, μέχρι πρότινος βοηθού του πρωταθλητή Ευρώπης με τη Μπάγερν Μονάχου Γιουπ Χάινκες, ο οποίος αρνήθηκε να “υποβιβαστεί” στα τμήματα υποδομής της βαυαρικής ομάδας.

Απόψε στο Γκελζενκίρχεν παίζεται το πρώτο… ημίχρονο για την πρόκριση στη φάση των ομίλων, η οποία θα κριθεί την ερχόμενη εβδομάδα (Τρίτη 27/08, 21.45) στον κεκλεισμένων των θυρών επαναληπτικό της Τούμπας.

"Ευχαριστώ και προσοχή"

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τους οπαδούς της για την έντονη επιθυμία να βρεθούν στη Γερμανία, αλλά ταυτόχρονα τους εφιστά την προσοχή.

"Ενόψει του αποψινού αγώνα στην “Veltins Arena” για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Σάλκε και τον ΠΑΟΚ παρακαλούνται οι φίλοι του “Δικέφαλου” που θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο είτε μεμονωμένα είτε με τα λεωφορεία των εκδρομών που έχουν οργανωθεί να συναντηθούν στο Gelsenkirchen Buer και να παρκάρουν τα οχήματά τους στο πάρκινγκ Gelsenwasser απ’ όπου και θα αναχωρήσουν για το γήπεδο.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν για το κοινό στις 17.45 (τοπική ώρα) και ο έλεγχος θα είναι ιδιαίτερα αυστηρός και τα μέτρα ασφαλείας αυξημένα.Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα πωλούνται στο ξενοδοχείο "Mercure" του Εσεν (Bismarckstr. 48-50, 45128 Essen) μέχρι τις 14.00 (τοπική ώρα).

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί όλους όσους θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας σε αυτή την ιστορική αναμέτρηση, ωστόσο όλοι θα πρέπει να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές με τον καλύτερο τρόπο όπως το έχουν δείξει πολλές φορές στο παρελθόν γνωρίζοντας ότι:

"Το παραμικρό επεισόδιο εντός ή εκτός του γηπέδου, η παραμικρή αντιαθλητική συμπεριφορά, ιδιαίτερα τη χρήση ή / και ρίψη πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων ή άλλων αντικειμένων, η παραμικρή χρήση λέιζερ,η ανάρτηση οποιουδήποτε πανό με περιεχόμενο πολιτικό, υβριστικό, ρατσιστικό και οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη συμπεριφορά ενδέχεται να ζημιώσει τον Σύλλογο, ο οποίος μετά την περυσινή τιμωρία από την UEFA, απειλείται με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε περίπτωση που συμβεί το παραμικρό".

Μαλεζάς, Σταφυλίδης στο ξενοδοχείο

Οι δύο πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του "Δικεφάλου". Οι δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Γερμανία ευχήθηκαν καλή επιτυχία, ενώ συνάντησαν και πολλούς φίλους.

Γράφει ιστορία στο Γκελζενκίρχεν

* Η φωτογραφία ανέβηκε στο twitter της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ