ΠΑΟΚ

Γλύκος: "Το πριμ μας δόθηκε για την προσπάθεια"

Γλύκος: "Το πριμ μας δόθηκε για την προσπάθεια"
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Γλύκος με δηλώσεις του έδωσε τη δική του εκδοχή για το πολυσυζητημένο πριμ Σαββίδη

Ο Παναγιώτης Γλύκος, όπως και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, έκανε δηλώσεις για την πορεία του ΠΑΟΚ στο περιθώριο της εκδήλωσης που έγινε στη μπουτίκ της Τούμπας. Αρχικά μίλησε για τους οπαδούς που έδωσαν το παρών: "Η παρουσία τους εδώ είναι μία απόδειξη της αγάπης τους για μας.

Ο κόσμος είναι πάντα κοντά μας και το έδειξε για μία ακόμη φορά την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Γι αυτό και εμείς πρέπει να τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς, να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να κερδίζουμε και αν δεν έρθει η νίκη, να ξέρουμε ότι δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα ματς που ακολουθούν: "Στόχος μας είναι η μέγιστη συγκομιδή βαθμών. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο ματς και να κοιτάζουμε την βαθμολογική μας συγκομιδή. Πολλές φορές γίνεται να έχεις καλή απόδοση χωρίς να κερδίσεις, αλλά όπως και να το κάνουμε μετράνε πάντα τ' αποτελέσματα και οι βαθμοί". Ειδικότερα, για την αναμέτρηση στη Βέροια, ο Βολιώτης πορτιέρο σημείωσε:

"Ασφαλώς και θέλουμε να κερδίσουμε στην Βέροια και νομίζω ότι αν εμφανιστούμε όπως μπορούμε θα τα καταφέρουμε. Μετά τα δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, σε γενικές γραμμές είμαστε καλά αγωνιστικά και είμαι αισιόδοξος για την έκβαση του παιχνιδιού".

Η πιο ενδιαφέρουσα τοποθέτησή του αφορούσε στο αν το πριμ Σαββίδη μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν "μειωτικό" για τον ΠΑΟΚ: "Δεν θα το έλεγα αυτό. Δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Το πριμ, δόθηκε για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα και δεν έχει να κάνει με το τελικό αποτέλεσμα, το 1-1. Παρ' ότι χάναμε μέχρι το 87' δεν τα παρατήσαμε, προσπαθήσαμε ως το τέλος και ισοφαρίσαμε.

Για αυτό φαντάζομαι ότι έγινε η κίνηση από τον μεγαλομέτοχο μας".πρόσθεσε ακόμη απαντώντας στο το αν το πριμ είχε σχέση και με την συνολική πορεία της ομάδας, ως επιβράβευση τόνισε: "Ναι, ίσως να έγινε συνολικά και για προηγούμενα ματς. Δεν ξέρει κανείς τι είχε στο μυαλό του ο κ. Σαββίδης".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ