ΠΑΟΚ

Γλύκος: "Ο Άγγελος πήρε απ' όλους το 100%"

Γλύκος: "Ο Άγγελος πήρε απ' όλους το 100%"
Γλύκος INTIME SPORTS

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μίλησε για το "διπλό" απέναντι στον Ολυμπιακό τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο "Δικέφαλος" δεν πήρε μια νίκη τίτλου.

το ματς με τον Ολυμπιακό ο Παναγιώτης Γλύκος σε κάποιες φάσεις αντέδρασε πολύ σωστά και ο ίδιος μιλώντας για το ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους" στάθηκε στο ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκαν διαβασμένοι και έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Συγκεκριμένα είπε:

Για την νίκη επί του Ολυμπιακού: "Ξέραμε ότι θα είναι ένα ντέρμπι. Παίζαμε στην έδρα του αντιπάλου κάτι που έκανε το έργο μας ακόμη πιο δύσκολο. Παρουσιαστήκαμε, όμως, διαβασμένοι, ακολουθήσαμε μία τακτική που ο προπονητής μας έχει δουλέψει πολύ στο μυαλό του, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι θετικό σε αυτή τη δύσκολη έδρα. Κι εμείς οι παίκτες, βέβαια, δώσαμε το 100% για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Είναι μία νίκη που, απλώς, μας κρατάει ψηλά στην βαθμολογία, δεν θα την έλεγα νίκη τίτλου".

Για το το χτύπημα του Μιλιβόγεβιτς μετά το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού:

"Ηταν εκτός φάσης, αν γινόταν πάνω σε φάση δεν θα είχα πρόβλημα. Γι’ αυτό κι εγώ κιόλας λίγο τσαντίστηκα και του ζήτησα τα ρέστα. Αλλά μετά μου ζήτησε συγγνώμη και τα βρήκαμε".

Για το πόσο δύσκολο ήταν να αγωνιστεί μετά το κλίμα που επικράτησε στο ζέσταμα:

"Εγώ, ίσως, να βγήκα εκτός εαυτού κάποια στιγμή, γιατί γινόταν συνεχόμενα αυτά τα γεγονότα. Μετά όταν ξεκίνησε το παιχνίδι ηρέμησαν κάπως τα πράγματα. Υπήρχαν πάλι κάποιες στιγμές που δεχόμουν κάποια αντικείμενα, αλλά σε σχέση με το ζέσταμα πιστέψτε με δεν ήταν τίποτα. Επειτα κύλησε ομαλά το παιχνίδι".

Για το πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημά του μετά το χτύπημα του Μιλιβόγεβιτς:

"Με βρήκε λίγο στο νεύρο, οπότε τώρα η κίνηση του ποδιού μου είναι λίγο πιο δύσκολη".

Για το τι έγινε ακριβώς με τον Μιλιβόγεβιτς:

"Ενώ ήμουν κάτω και κρατούσα την μπάλα στα χέρια μου, δεν ξέρω αν ήρθε να πάρει την μπάλα, δεν ξέρω τι, ήρθε, πάντως, με πολύ φόρα πάνω στο πόδι μου και με βρήκε σε αυτό το σημείο. Μπορούσε να περάσει από πάνω μου. Εχει μπει ένα γκολ και πρόκειται για πανηγυρισμό. Δεν μπορώ να πω ότι είναι κατά λάθος. Αυτό έγινε εις γνώσιν του".

Για το πώς είδε κάποιους συμπαίκτες του που στο ντέρμπι δεν έπαιξαν στις φυσικές τους θέσεις:

"Τα παιδιά μπορούν να αντεπεξέλθουν σε αυτές τις θέσεις, δεν είναι κάτι. Σε όποια θέση και αν βάλεις έναν παίκτη που αγωνίζεται μέσα, μπορεί να ανταποκριθεί, οπότε δεν μου φάνηκε περίεργο. Η θέση του τερματοφύλακα είναι ιδιαίτερη, το να δεις κάποιον ποδοσφαιριστή να παίζει ξαφνικά τερματοφύλακας, εκεί είναι το περίεργο".

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη:

"Εμείς θα κάνουμε αυτό που κάνουμε συνέχεια. Οπως σε όλα τα παιχνίδια από την αρχή της σεζόν έως τώρα. Τη συνταγή που χρησιμοποιούμε από την αρχή της χρονιάς, αυτή θα έχουμε και τώρα".

Για το τι ειπώθηκε στην συνομιλία που είχε με τον Αρετόπουλο:

"Βασικά τα είχε χαμένα, μου έλεγε διάφορα, όχι κάτι ουσιαστικό. Εγώ του έλεγα κάνε κάτι, γιατί αν δεν κάνεις κάτι θα συνεχίσουν να πετούν αντικείμενα. Δεν έκανε κάτι και συνεχίστηκαν οι ρίψεις".

Για το μυστικό της φετινής πορείας:

"Θεωρώ κατ’ αρχήν ότι ο προπονητής έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των ποδοσφαιριστών. Εχει πάρει απ’ όλους τους παίκτες το 100%, έχουμε γίνει ακόμη πιο ομάδα. Εντάξει ομάδα ήμασταν και πέρσι, δεν μπορεί να πει κανείς το αντίθετο, απλώς τώρα είμαστε πιο δεμένοι. Υπάρχουν, γενικώς, κάποιοι άνθρωποι που είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές".

Για το πώς αντιμετωπίζουν οι πιο νέοι παίκτες αυτές τις επιτυχίες:

"Η χαρά είναι όλων. Εμείς που είμαστε πιο μεγάλοι έχουμε ζήσει κάποιες καταστάσεις. Η μεγάλη χαρά, ωστόσο, είναι για τους πιο νέους, γιατί είναι κάτι πρωτόγνωρο γι’ αυτούς. Είναι τυχεροί που σε αυτή την ηλικία ζουν τέτοια πράγματα, μακάρι να τα ζούσαμε κι εμείς, αλλά ποτέ δεν είναι αργά στο ποδόσφαιρο. Θεωρώ πως θα έχουμε ανάλογη συνέχεια".

Για το ότι ο Αναστασιάδης λέει ότι φοβάται τα χειροκροτήματα και αν συμφωνεί με αυτό:

"Σε κάποια πράγματα ο κόουτς τα λέει όπως είναι, σε αυτό που είπε συμφωνώ κι εγώ".

Για τον κόσμο:

"Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά τι είναι καλό για εμάς και τι είναι άσχημο. Αυτή τη νίκη την περίμενε πολλά χρόνια. Ετσι όπως είχαν γίνει τα πράγματα μας περίμενε ο Ολυμπιακός για να δείξει ότι η πρωτιά μας ήταν πλασματική. Αυτό το γεγονός κάνει πιο έντονα τα συναισθήματα. Γι΄αυτό και εμείς είμαστε χαρούμενοι που δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας".

Για το ότι φέτος δείχνει να πατάει καλύτερα:

"Σε τέτοιο επίπεδο το να το βάζεις κάτω δεν ωφελεί σε τίποτα και δεν έχεις κάποιο κέρδος. Εγώ ποτέ δεν το έβαλα κάτω, πάντα πίστευα στις δυνατότητές μου. Είμαι πολύ προσγειωμένος και δίνω το 100% μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου, για να πανηγυρίσει η ομάδα μου κάτι που το θέλει πάρα πολύ".

Για το ότι οι απαιτήσεις του κόσμου αυξάνονται:

"Είμαστε σε μία ομάδα που ο κόσμος της είναι πολύ εκδηλωτικός, περιμένει πολλά από εμάς. Εχουμε μάθει να ζούμε με αυτό, δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Απλά, όταν φέρεις επιτυχίες μετά πρέπει να τις κρατήσεις και ο κόσμος έχει απαιτήσεις, οπότε μετά είναι ακόμη πιο δύσκολο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ