ΠΑΟΚ

Γλύκος: "Πρωταγωνιστές οι διαιτητές, παίζουν με τον ιδρώτα μας"

Γλύκος: "Πρωταγωνιστές οι διαιτητές, παίζουν με τον ιδρώτα μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γλύκος επιτέθηκε στον διαιτητή του ντέρμπι, Αλέξανδρο Αρετόπουλο, τονίζοντας πως δεν ήθελε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα ο "Δικέφαλος" απ' το "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 απ' τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", αλλά έχει σοβαρά παράπονα απ' τον διαιτητή του αγώαν, Αλέξανδρο Αρετόπουλο. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τερματοφύλακας του "Δικεφάλου", Παναγιώτης Γλύκος μίλησε στην κάμερα της NOVA και τόνισε πως ο Έλληνας ρέφερι δεν ήθελε οι "ασπρόμαυροι" να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα απ' τον Πειραιά. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, υποστηρίζοντας πως υπάρχει οφσάιντ.

"Αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι έιναι πως είμαι απογοητευμένος. Δεν ήταν εφικτό γιατί κάποιος κύριος δεν ήθελε να γίνει έτσι. Ήταν ολοφάνερο. Δεν το λέω απ' το μυαλό μου. Πρόκειται για ένα πρωτάθλημα που οι διαιτητές είναι πρωταγωνιστές. Τι κάνουμε εμείς; Παίζουν με τον ιδρώτα μας; Πριν από δύο χρόνια ήμουν στην ίδια θέση. Πάλι αυτός ο κύριος ήταν πρωταγωνιστής. Δεν πρέπει γίνονται τέτοια πράγματα εν έτει 2016. Μιλάμε για κάθαρση του ποδοσφαίρου.... Είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε", ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια έκανε ειδική μνεία στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού:

"Στο πρώτο γκολ του ΟΛυμπιακού ξεκινάει η φάση από οφσάιντ. Το γκολ έρχεται από ένα παικτη που θα έπρεπε να έχει αποβληθεί. Έρχεται ένα γκολ απ' έναν παίκτη που δεν θα έπρεπε να είναι καν στο ματς. Για τι μιλάμε; Για καθαρό παιχνίδι";

Για την 20λεπτη διακοπή στο τέλος: "Θέλαμε να βγούμε στο γήπεδο. Έπρεπε να βγούμε γιατί θα υπήρχαν κυρώσεις για την ομάδα. Είναι δύσκολο μέσα σε λίγα λεπτά να καταφέρεις να βάλεις ένα γκολ".

Μαλεζάς: "Όλοι θα ξεχάσουν την εμφάνισή μας"

Απ' την άλλη πλευρά, ο Στέλιος Μαλεζάς στάθηκε στο ότι κανείς δεν θα θυμάται την καλή εμφάνιση του ΠΑΟΚ αλλά αυτό που μένει είναι η ήττα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

"Πιστεύαμε από την αρχή ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε και βγάλαμε τα συναισθήματά μας στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα έβγαλε το πάθος που έπρεπε να βγάλει. Δυστυχώς μετά το δεύτερο γκολ η στεναχώρια είναι μεγάλη, συνεχίζουμε γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς.

Αυτό που κρατάω είναι το ότι δεν πήραμε ούτε πόντο και μας κρατάει πολύ πίσω από την πρώτη θέση και δεν είναι αυτό που θέλαμε από την αρχή του ματς. Κρατάω τους μηδέν πόντους. όλοι θα ξεχάσουν την εμφάνισή μας".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ίβιτς: "Ήταν απαράδεκτο που μας έβριζαν"
"Ερυθρόλευκη συνείδηση ο Αρετόπουλος"
Ομίχλη, ο Μίλι και 2-1
Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ