ΠΑΟΚ

Γκολ...ασα και θέαμα!

Γκολ...ασα και θέαμα!
Γκολάσα

Ποιος είναι ο Εγιάλ Γκολάσα που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ. Δείτε γκολ του και μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για την καριέρα του (βίντεο).

Εγιαν Γκολάσα. Ο παίκτης που απασχολεί έντονα το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Ποιος είναι, όμως, ο 23χρονος Ισραηλινός;

Έτσι παίζει

Πρόκειται για έναν γρήγορο παίκτη που μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δύο πόδια με ευκολία, δημιουργεί, σκοράρει και αγωνίζεται τόσο πίσω από τον επιθετικό, όσο και στα άκρα της επίθεσης. Έχει δυνατό μακρινό σουτ και ντριπλάρει καλά.

Δείτε δημοσιεύματα που αναλύουν τον τρόπο που παίζει ο Γκολάσα εδώ.

Όσο για τους λάτρεις του Football Manager μπορούν εδώ να δουν τι προκάλεσε σε έναν παίκτη η ανακάλυψη του Γκολάσα και η μεταγραφή του στην... Βόλφσμπουργκ.

Πάρτε μια πρώτη γεύση από τα κατορθώματα του Γκολάσα με τη φανέλα της Μακάμπι Χάιφα για πάντα!

Ο Γκολάσα γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου του 1991 στην πόλη Νετάνια του Ισραήλ. Σε ηλικία 17 ετών έγινε παίκτης της Μακάμπι Χάιφα και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έγινε μέλος της πρώτης ομάδας, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Μέλος των μικρών Εθνικών του Ισραήλ από... όλες τις ηλικίες, σήμερα έχει φτάσει να έχει επτά συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών της χώρας του.

Με την Μακάμπι έχει 128 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και 12 γκολ, 29 εμφανίσεις στην Ευρώπη και 5 γκολ, ενώ έχει αγωνιστεί και 12 φορές στο Κύπελλο.Σε μία από τις εμφανίσεις του στην Ευρώπη σκόραρε και κατά του ΠΑΟΚ.

Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα για τη φάση των ομίλων της σεζόν που τελείωσε. Θυμηθείτε το γκολ του

Αγαπημένο παιδί της κερκίδας

Ο Γκολάσα έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό της Μακάμπι Χάιφα. Αν κάνει κανείς μία... βόλτα στο dailymotion θα ανακαλύψει πολλά βιντεάκια που έχουν φτιάξει οι φίλοι της Μακάμπι για τον Γκολάσα, όπως τα παρακάτω...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ