ΠΑΟΚ

Γκαλίτσιος όπως... Καραγκούνης

Γκαλίτσιος όπως... Καραγκούνης

Στον ΠΑΟΚ διαφωνούν για την ετοιμότητά του Γκαλίτσιου, ο 29χρονος αμυντικός όμως απαντά με το παράδειγμα του "τυπάρα".

Φρανκ Άρνεσεν και Νίκος Βεζυρτζής διαφώνησαν για πρώτη φορά στην κοινή θητεία τους στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ. Ο λόγος;

Η μεταγραφή του Γιώργου Γκαλίτσιου, για τον οποίο ο Δανός αθλητικός διευθυντής είναι "ζεστός", ενώ αντίθετα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ είναι κάθετα αρνητικός με βασικότερο επιχείρημα ότι είναι εδώ και έξι μήνες ανενεργός και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα.

Πώς "απαντά" ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής; Προς το παρόν και μέχρι να του δοθεί η ευκαιρία να δείξει μέσα στο γήπεδο τι μπορεί να προσφέρει, έχει να παραθέσει τη δουλειά που έκανε τους τρεις προηγούμενους μήνες.

Καθημερινά στο γήπεδο από τέλη Σεπτέμβρη

Μέσα στο φθινόπωρο, προς τα τέλη του Σεπτέμβρη, άρχισε να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό την επίβλεψη του Νεκτάριου Πανταζή, τον οποίο γνώριζε από την κοινή θητεία τους στον Ολυμπιακό.

Ο γνωστός γυμναστής που έχει περάσει τόσο από τον ΠΑΟΚ, όσο και από την Εθνική Ελλάδας, είχε κάνει κάτι ανάλογο με τον Γιώργο Καραγκούνη το καλοκαίρι του 2012.

Τότε που είχε μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και δούλεψε μαζί του επί 35 μέρες προκειμένου να είναι έτοιμος όταν πήγε στη Φούλαμ στις 11 Σεπτέμβρη.

Στην περίπτωση του Γκαλίτσιου η προετοιμασία έχει διαρκέσει τρεις μήνες, αφού καθημερινά οι δυο τους περνούσαν αρκετές ώρες στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Ο Έλληνας αμυντικός, με βάση τα πορίσματα που βγήκαν από τη δουλειά που έκανε, είναι έτοιμος να αγωνιστεί άμεσα και το μόνο που του λείπει είναι ο αγωνιστικός ρυθμός που μπορεί να τον αποκτήσει μετά από 1-2 παιχνίδια.

Ότι είναι σε καλή κατάσταση το επιβεβαίωσαν και τα εργομετρικά στα οποία υποβλήθηκε στη Θεσσαλονίκη παρουσία του Πάολο Αρτίκο.

Αρκούν, όμως, όλα αυτά για να κάνουν τον Νίκο Βεζυρτζή να άρει τις επιφυλάξεις του ή για να είμαστε πιο ακριβείς, ο Σαββίδης να μην τις λάβει ως πρώτο κριτήριο για την απόφασή του; Θα φανεί την Πέμπτη (31/12).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ