ΠΑΟΚ

"Γιατί όχι στον ΠΑΟΚ;"

"Γιατί όχι στον ΠΑΟΚ;"
ICON

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να παίξει στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Γιώργο Δώνη.

Ο Γιάννης Σκόνδρας απασχόλησε τον ΠΑΟΚ τον χειμώνα, με τον ίδιο να δηλώνει ανοιχτός στο ενδεχόμενο να παίξει στον "Δικέφαλο". Συγκεκριμένα είπε στον Αrena:

Για τον ΠΑΟΚ, την παρουσία του Ατρομήτου στα πλέι οφ και τον στόχο του σε αυτά : "Σίγουρα είναι μια πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ, έχει πολύ καλό υλικό, τερμάτισε στην 2η θέση. Και εμείς όμως έχουμε πολύ καλή ομάδα και θέλουμε να τα πάμε καλά στα πλέι οφ, να κάνουμε μια καλή πορεία ώστε να πάρουμε ένα καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Για το τι είδους ποδόσφαιρο του αρέσει να παίζει και τι τύπου προπονητής είναι ο Γεωργιάδης: "Του αρέσει να παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο, με την μπάλα κάτω. Σίγουρα, είναι ένας καλός προπονητής, ήταν πολύ καλός παίκτης και μπορεί να καταξιωθεί και σαν προπονητής. Είναι πολύ σοβαρός, κοντά στους παίκτες, σαν φίλος και σαν πατέρας για εμάς".

Για τον Γιώργο Δώνη: "Τον πιστεύω πάρα πολύ σαν προπονητή, αυτός με ανέδειξε. Τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα. Τον εκτιμώ αφάνταστα. Εντάξει, αποκλείστηκε από το Κύπελλο που θεωρητικά ήταν φαβορί, αλλά στο χορτάρι δεν υπάρχουν φαβορί. Στο πρωτάθλημα, πάντως, πήγε τον ΠΑΟΚ δεύτερο, δεν απέτυχε".

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ τον περασμένο Δεκέμβριο και την περίπτωση νέας πρότασης του "Δικεφάλου": "Όντως, είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν προχώρησαν. Σίγουρα, με τιμά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Γύρω στον Δεκέμβριο εκφράστηκε το ενδιαφέρον. Αυτή τη στιγμή όμως δεν κοιτάζω τίποτε άλλο εκτός από τις υποχρεώσεις του Ατρόμητου στα πλέι οφ. Αν επανέλθει ξανά ο ΠΑΟΚ και με συμφέρει η πρόταση, γιατί όχι;".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ