ΠΑΟΚ

Γιάννου: "Στόχος το καλύτερο για την ομάδα"

Γιάννου: "Στόχος το καλύτερο για την ομάδα"
Γιάννου INTIME SPORTS

Ο Απόστολος Γιάννου δήλωσε πως πάνω από τους παίκτες είναι η ομάδα και τόνισε πως θα ήθελε ένα γκολ με την Ουντινέζε.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την έδρα του ΟΦΗ με 2-0 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Απόστολο Γιάννου, που πέτυχε και τα δυο γκολ της αναμέτρησης.

Μιλώντας στην εφημερίδα Sportday ο νεαρός άσος τόνισε πως είναι πάντα στη διάθεση του προπονητή και πως το πρώτο του μέλημα είναι να κερδίζει η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ:

Τι σημαίνει για εσένα το ότι την πρώτη φορά που αγωνίστηκες βασικός στον ΠΑΟΚ πέτυχες και δύο γκολ;

" Απλώς είναι σημαντικό ότι κατάφερα να σκοράρω και να δώσω έτσι τη δική μου βοήθεια στην ομάδα για να κερδίσει. Αυτό και τίποτα παραπάνω".

Πόσο περίμενες αυτήν τη στιγμή και αυτό το ματς όπου θα έπαιρνες τόσο μεγάλη συμμετοχή;

"Εγώ πάντα το περίμενα και πάντα ένιωθα έτοιμος για να βοηθήσω. Ο προπονητής όμως ξέρει και εκείνος θα έπαιρνε τις αποφάσεις. Για εμένα πάντως είτε παίζω βασικός είτε έρχομαι από τον πάγκο, στόχος είναι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και να βοηθάω την ομάδα".

Μετά από αυτό το παιχνίδι όπου έπαιξες σέντερ φορ και σκόραρες δύο φορές, μήπως να πιστέψουμε όλοι ότι αυτή είναι η θέση σου; Εκεί σου ταιριάζει περισσότερο να αγωνίζεσαι;

"Δεν θέλω να το πω εγώ αυτό. Πραγματικά μου αρέσει να παίζω και μπροστά, αλλά και πίσω από τον σέντερ φορ. Μου αρέσει και στα πλάγια. Οπου χρειάζεται η ομάδα, πιστεύω ότι μπορώ να παίζω και να προσφέρω".

Από την Καβάλα και τον πάγκο της ήρθες στον ΠΑΟΚ και τώρα παίζεις βασικός. Απότομη αλλαγή για εσένα;

"Θεωρώ ότι η επιλογή να παίξω στην Καβάλα δεν ήταν η καλύτερη. Για πολλούς και διάφορους λόγους δεν έπαιζα εκεί. Ηρθε η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και αισθάνομαι ότι γίνεται μία νέα αρχή στην καριέρα μου. Δουλεύω πάρα πολύ και ελπίζω να είμαι κάθε φορά και καλύτερος".

Μετά το γκολ στην Ελλάδα, τώρα εύχεσαι και για ένα γκολ στην Ευρώπη;

"Το ελπίζω. Γιατί όχι…".

Πώς αλήθεια σκέφτεσαι αυτό το σπουδαίο παιχνίδι της Πέμπτης με την Ουντινέζε;

"Από τώρα αρχίζουμε να το βάζουμε στο μυαλό μας. Είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Αυτή είναι η αλήθεια".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ