ΠΑΟΚ

Γιάννου: "Με τον Ατρόμητο έτυχε να μην κάνουμε κλασική ευκαιρία"

Γιάννου: "Με τον Ατρόμητο έτυχε να μην κάνουμε κλασική ευκαιρία"

Ο Απόστολος Γιάννου είναι πεπεισμένος πώς ο ΠΑΟΚ θα φύγει νικητής από την Τρίπολη.

Την πεποίθηση ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει τη νίκη κόντρα στον Αστέρα, εξέφρασε ο Απόστολος Γιάννου.

Μιλώντας στη NOVA, αρχικά αναφέρθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια με Καλλιθέα και Ατρόμητο που ο ΠΑΟΚ δεν πήρε αυτό που ήθελε: "Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τ' αποτελέσματα που πήραμε.

Οσον αφορά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο νομίζω πως παίξαμε αρκετά καλά, απλώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε, είχε κλειστεί πίσω κι ο Ατρόμητος και δε μας άφησε να πάρουμε τη νίκη. Κι όσον αφορά τον αγώνα του Κυπέλλου όλοι είδαν πως χάσαμε πολλές ευκαιρίες και έτυχε στο τέλος να δεχτούμε δυο γκολ που στο επόμενο ματς πρέπει να υπερκαλύψουμε".

Επειδή έγινε πολύ μεγάλη συζήτηση για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε ο Ατρόμητος δεν υπάρχει κάποια ποδοσφαιρική λογική αντιμετώπισης τέτοιων καταστάσεων; Οταν η αντίπαλη ομάδα κλείνεται πίσω, ήταν ένα θέμα που σας απασχόλησε και στις αρχές της σεζόν κόντρα σε θεωρητικά υποδεέστερες ομάδες που επισκέπτονταν την Τούμπα αλλά φάνηκε σα να είχατε βρει τη λύση.

"Εντάξει, απλά έτυχε σ' αυτό το παιχνίδι να μην μπορέσουμε να δημιουργήσουμε κλασική ευκαιρία νομίζω. Πάντα με μας οι πιο πολλές ομάδες κλείνονται πίσω γι' αυτό και δεν μπορούμε να σκοράρουμε τόσο εύκολα. Απλώς, έτυχε σ' αυτόν τον αγώνα να μην μπορέσουμε να βρούμε τον τρόπο για να περάσουμε στην περιοχή και να σκοράρουμε".

Εχετε υιοθετήσει πλέον μια διαφορετική ποδοσφαιρική λογική. Ξεκινήσατε με το 4-4-2 και συνεχίζετε με το 4-3-3-. Θεωρείς πως έχει παίξει κι αυτό το ρόλο του στο συγκεκριμένο θέμα;

"Κοιτάξτε, δεν ξέρω, όλα τα συστήματα είναι διαφορετικά. Εχουμε κάνει και σωστές αλλαγές μέσα σε ματς, από 4-3-3 γυρίζουμε σε 4-4-2, άλλες φορές μας βγαίνει άλλες φορές δε μας βγαίνει. Σ' αυτό το ματς δε μας βγήκε".

Ετσι όπως έχουν έρθει τα τελευταία αποτελέσματα, ποια είναι η σημασία του αγώνα στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα δεδομένου ότι είναι η μια από τις δυο ομάδες - η άλλη είναι ο Ατρόμητος - που σας ακολουθούν κατά πόδας στη βαθμολογία;

"Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, πολύ κρίσιμο όπως ήταν κι αυτό με τον Ατρόμητο. Πάμε για να κερδίσουμε οπωσδήποτε, δε βλέπουμε κάτι άλλο και κοιτάμε μόνον τους τρεις βαθμούς".

Το "πάμε για να κερδίσουμε" ποδοσφαιρικά, στην πράξη δηλαδή πως μεταφράζεται;

"Θα δούμε και τα βίντεο με τον αντίπαλο κι ανάλογα θα μας πει ο προπονητής πως θέλει ν' αγωνιστούμε και τι θέλει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα δε φτάνει μόνο να το λέμε, εννοείται πρέπει να το δείξουμε και μέσα στον αγώνα και αυτό είναι το πιο σημαντικό, μέσα στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ