ΠΑΟΚ

Γιάννου: "Ήθελα να δείξω ότι μπορώ"

Γιάννου: "Ήθελα να δείξω ότι μπορώ"
INTIME SPORTS

Ο χρυσός σκόρερ του ΠΑΟΚ, Απόστολος Γιάννου, τόνισε ότι η μεγαλύτερη χαρά ήρθε από την κατάκτηση των τριών βαθμών. Τι είπε ο Μαλεζάς

Δεν κρυβόταν η χαρά του Απόστολου Γιάννου μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο νεαρός επιθετικός μετά τη λήξη μίλησε για τα δύο γκολ που σημείωσε, αλλά και τη συνέχεια του ΠΑΟΚ.

" Είμαι πολύ χαρούμενος που έβαλε δύο γκολ. Είμαι πιο χαρούμενος, όμως, για τους βαθμούς που κατέκτησε η ομάδα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Ήταν ένα ματς προετοιμασίας για την Ουντινέζε" τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε επί προσωπικού: " Ήθελα να δείξω ότι μπορώ να βοηθήσω και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Χρειάζεται δουλειά"

Τέλος, για τη χαμένη ευκαιρία για χατ τρικ στο τέλος του αγώνα κι αν σκέφτεται το γκολ και κόντρα στην Ουντινέζε, τόνισε: " Ήμουν λίγο κουρασμένος στην τελευταία φάση. Θα ξεκουραστώ και θα δούμε τι θα γίνει στην Ιταλία".

Μαλεζάς: "Είχαμε τύχη, αλλά μετράει η νίκη"

Στην καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου στάθηκε ο Στέλιος Μαλεζάς. " Ηταν ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Στο πρώτο μέρος κυριαρχήσαμε κατά κράτος, στο δεύτερο δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε. Ο ΟΦΗ έκανε ευκαιρίες, είχαμε τύχη αλλά πήραμε τους βαθμούς", δήλωσε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ.

Για το αν ο "Δικέφαλος" είχε στο μυαλό του το ματς με την Ουντινέζε: " Δεν είχαμε το μυαλό στην Ουντινέζε. Ξέραμε πως ο ΟΦΗ θα ανέβει αφού δεν είχε τίποτα να χάσει. Δεν είμαστε μόνο εμείς στο παιχνίδι, παίζουν και οι αντίπαλοι".

Για τους πολλούς τραυματισμούς και αυτόν του Ιβιτς: " Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος, μπορεί να μιλήσω γι' αυτό το ιατρικό τιμ. Πρέπει στο μυαλό μας να έχουμε θετική σκέψη".

Για το αν ο ΠΑΟΚ έκανε την καλύτερη του εμφάνιση στο πρώτο μέρος: " Δεν ξέρω αν κάναμε την καλύτερη εμφάνιση, θέλουμε σε όλα τα ματς να παίζουμε το ίδιο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ