ΠΑΟΚ

Γιακουμής: "Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο"

GEPA-10071363029 - ST.VEIT AM VOGAU,AUSTRIA,10.JUL.13 - FUSSBALL - Superliga, Superleague, FC Kopenhagen vs PAOK Saloniki, IFCS Trainingslager, Vorbereitungsspiel. Bild zeigt Giakoumis Asterios (PAOK). Foto: GEPA pictures/ Patrick Leuk
GEPA-10071363029 - ST.VEIT AM VOGAU,AUSTRIA,10.JUL.13 - FUSSBALL - Superliga, Superleague, FC Kopenhagen vs PAOK Saloniki, IFCS Trainingslager, Vorbereitungsspiel. Bild zeigt Giakoumis Asterios (PAOK). Foto: GEPA pictures/ Patrick Leuk INTIME SPORTS

Να γίνει μάθημα η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ζήτησε με δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο τερματοφύλακας του "Δικεφάλου", Αστέριος Γιακουμής. Τι είπε ο Εγιάλ Γκολάσα.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αστέριος Γιακουμής, έδωσε συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Καλαμαριάς για τη νίκη επί της ομάδας του, ξεκαθαρίζοντας πως η ήττα δεν ήρθε λόγω υποτίμησης του αντιπάλου.

Σύμφωνα με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αστέριο Γιακουμή, ο "Δικέφαλος" έχασε δίκαια από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Συγκεκριμένα είπε: "Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Χάσαμε δίκαια και αξίζουν συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας. Προσπαθήσαμε αλλά δεν παίξαμε έξυπνα για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Οσοι αγωνιστήκαμε σήμερα πρέπει να προβληματιστούμε για το τι έφταιξε και χάσαμε από μια ομάδα μικρότερης κατηγορίας.

Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Δεν υπολογίσαμε ότι οι ομάδες μικρότερης κατηγορίας όταν αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ τα δίνουν όλα για να δείξουν την αξία τους. Αυτό έγινε σήμερα. Πρέπει όλοι να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό όταν μας δίνουν την ευκαιρία. Και πλέον όλοι έχουμε πάρει τις ευκαιρίες μας".

Συνεχίζοντας τόνισε: "Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε τα δυο επόμενα παιχνίδια. Η ήττα να γίνει μάθημα και να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα. Δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω παρά μόνο να κοιτάξουμε τι μπορούμε να κάνουμε για να μην επαναληφθεί αυτό που έγινε με τον Απόλλωνα".

Γκολάσα: "Μου λείπουν παιχνίδια..."

Ο Εγιάλ Γκολάσα μίλησε για την ήττα από τον Απόλλωνα αλλά και για την κατάστασή του μετά τον τραυματισμό του. Συγκεκριμένα τόνισε: "Δεν τα πήγαμε καλά σήμερα, είχαμε απέναντι μας έναν αντίπαλο που ήταν μικρότερος από εμάς. Έπαιξε πιο κλειστά, προσπαθήσαμε να τον ανοίξουμε από τα πλάγια αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο Κύπελλο έχουμε αλλά δύο παιχνίδια, πιστεύω ότι θα τα κερδίσουμε για να περάσουμε στον επόμενο γύρο και να συνεχίσουμε στον θεσμό του Κυπέλλου".

Συνεχίζοντας ανέφερε: "Νιώθω καλύτερα παιχνίδι με παιχνίδι μετά τον τραυματισμό, σίγουρα μου λείπουν παιχνίδια, αλλά μέσα από τους αγώνες θα μπορέσω να βρω τον εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ