ΠΑΟΚ

Για το... τρία στα τρία κόντρα στον Αρη ο Κλάους

Για το... τρία στα τρία κόντρα στον Αρη ο Κλάους
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Αθανασιάδης εφόσον πετύχει γκολ απέναντι στον Αρη θα έχει δημιουργήσει μια μίνι παράδοση απέναντι στους "κίτρινους". Διαβάστε αναλυτικά (vids)

Δεν είναι και λίγος ο καιρός που έχει μείνει "άσφαιρος" ο Στέφανος Αθανασιάδης... Ο Κλάους έχει να σκοράρει από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναικό που έγινε στις 06/10.

Ο ίδιος σήμερα (24/11) καλείται να επιστρέψει στα γκολ και να βοηθήσει έτσι τον ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Αρη. Για τον ίδιο τον Αθανασιάδη μάλιστα υπάρχει ένα... έξτρα κίνητρο προκειμένου να πετύχει τέρμα στο ματς με τους "κίτρινους".

Ο Ελληνας επιθετικός είχε σκοράρει πέρυσι και στα δύο παιχνίδια κόντρα στον Αρη και έτσι εφόσον βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα σήμερα, θα έχει κάνει το... τρία στα τρία απέναντι στους "κίτρινους" σε ό,τι αφορά τα τρία τελευταία ματς με αντίπαλο αυτούς. Και έτσι θα έχει δημιουργήσει μια μίνι παράδοση κόντρα στον Αρη... Ο Κλάους στον αγώνα της Τούμπας στις 30/09/12 με φοβερό σουτ είχε διαμορφώσει το 4-1 ενώ στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου, είχε ανοίξει το σκορ (0-1) για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Τα γκολ του Κλάους στα δύο τελευταία παιχνίδια με τον Αρη

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ