ΠΑΟΚ

Περιμένει το "ναι" της Kαρπάτι για Λούκας

Περιμένει το "ναι" της Kαρπάτι για Λούκας

Πρόταση του ΠΑΟΚ στην ουκρανική ομάδα για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, Λούκας. Τι δηλώνει ο ατζέντης του στο olaPAOK.gr.

Δεν είναι μακριά από την αλήθεια το δημοσίευμα της ιστοσελίδας champion.com.ua για την εκ νέου ενεργοποίηση του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Λούκας και την ύπαρξη πρότασης για την Καρπάτι στον "Δικέφαλο".

Σύμφωνα με πληροφορίες του olaPAOK.gr , ο "Δικέφαλος" έχει κάνει κρούση κατατέθοντας πρόταση αγοράς του παίκτη (ενδεχομένως να πρόκειται για την πρόταση των 750.000 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης 25% που αναφέρει το δημοσίευμα από την Ουκρανία) και περιμένει την απάντηση της διοίκησης της Καρπάτι.

Την κίνηση αυτή του ΠΑΟΚ την γνωρίζει και ο Λούκας και απόδειξη είναι η έμμεση επιβεβαίωση μέσα από την δήλωση του ατζέντη του στο olaPAOK.gr.

" Ο Λούκας θέλει πολύ να παίξει στον ΠΑΟΚ. Μόνο αυτό μπορώ να σας πω και φυσικά για να γίνει πράξη πρέπει να τα βρει η ελληνική ομάδα με την Καρπάτι", τόνισε ο κ. Ροντρίγκο Φερνάντεζ Λοβέγιε.

Δεν θα είχε κανέναν λόγο να κάνει την συγκεκριμένη δήλωση αν δεν υπήρχε εκ νέου διαπραγμάτευση μεταξύ ΠΑΟΚ και Καρπάτι, την στιγμή που ο Λούκας φαινόταν μια ανάσα από τον δανεισμό του στην Ελτσε. Προφανώς μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ