ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Το θετικό είναι ότι κάνουμε ευκαιρίες"

Γεωργιάδης: "Το θετικό είναι ότι κάνουμε ευκαιρίες"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης χαρακτήρισε άτυχο τον ΠΑΟΚ ενώ τόνισε ότι έλειψε στην τελική προσπάθεια η συγκέντρωση. "Θα τα δώσουμε όλα με Ουντινέζε", είπε.

" Αν και ήμασταν κουρασμένοι μπήκαμε δυνατά, αγωνιστήκαμε αλλά δυστυχώς δεν πήραμε τη νίκη", είπε αρχικά ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

" Το θετικό είναι ότι κάνουμε ευκαιρίες. Μας έλειψε λίγο η αυτοσυγκέντρωση στην τελική προσπάθεια και λίγο η τύχη που δεν μας χαμογέλασε. Τώρα κοιτάμε το άλλο ματς. Θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα στην Ευρώπη για να πάμε την ομάδα ψηλά. Θέλουνε να περάσουμε στην επόμενη και στο παιχνίδι της Πέμπτης θα τα δώσουμε όλα".

Κατέληξε λέγοντας: " Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε πως θα παίξουμε με την Ουντινέζε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη του. Θέλαμε πολύ να του δώσουμε χαρά αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε".

Λάζαρ: "Είχαμε ευκαιρίες, αλλά όχι τύχη"

Στην ατυχία του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Κοστίν Λάζαρ. " Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς η μπάλα δεν ήθελε να μπει, δεν είχαμε τύχη. Ελπίζω αυτή να γυρίσει στο παιχνίδι με την Ουντινέζε. Θα σταθώ στο ότι δεν είχαμε τύχη γιατί σήμερα σταθήκαμε στο γήπεδο καλά και είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε", δήλωσε ο Ρουμάνος, ο οποίος αναφέρθηκε στο ματς με την Ουντινέζε:

" Σίγουρα θα μας βοηθήσει. Το καλύτερο θα ήταν να έχουμε κερδίσει, αλλά δείξαμε ένα καλό πρόσωπο και αυτό θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε την Ουντινέζε με πάθος. Θα έχουμε τον κόσμο και το γήπεδο, που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Η Ουντινέζε είναι καλή ομάδα, θα είναι δύσκολο το παιχνίδι και αν σκοράρουν θα είναι πολύ δύσκολα για μας. Αυτό το 0-0 δε μας βολεύει καθόλου. Μια νίκη ή ισοπαλία με γκολ θα ήταν καλύτερα γιατί, όπως είπα, θα είναι δύσκολο για μας αν σκοράρει η Ουντινέζε. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο και ίσως να πάρουμε τη νίκη και από στημένη φάση".

Λίνο: "Εμείς το πρώτο γκολ με Ουντινέζε"

" Δεν έμπαινε η μπάλα στα δίχτυα", δήλωσε ο Λίνο για το ματς κόντρα στον Αρη, ενώ στάθηκε και στη ρεβάνς με την Ουντινέζε.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βραζιλιάνος:

Για το ματς με τον Αρη: " Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να ξεκουραστούμε. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα, προπονημένη, με νέο προπονητή που προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία στους παίκτες του. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε πιο αμυντικά και μας δυσκόλεψε".

Για το παιχνίδι με την Ουντινέζε: " Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σκοράρουμε πρώτοι. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας, έχουμε τα στοιχεία για να φτάσουμε στη νίκη. Ξέρουμε ότι η Ουντινέζε είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα κερδίσουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ