ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Στη κατάλληλη στιγμή το γκολ"

Γεωργιάδης: "Στη κατάλληλη στιγμή το γκολ"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης τόνισε πως ήθελε πάρα πολύ να σκοράρει. Διαβάστε τι είπε ο Ελληνας μεσοεπιθετικός

"Δεν ξεκινήσαμε το παιχνίδι καλά, πιστεύω ότι ήταν από τα χειρότερα ημίχρονα της ομάδας. Είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν κάναμε κλασικές ευκαιρίες. Η υπεροχή μας ήταν ανούσια, ενώ ήμασταν τυχεροί που ο ΠΑΣ δεν ανοιξε το σκορ στις δύο κλασικές ευκαιρίες που είχε στο πρώτο μέρος.

Θεωρώ πως έπαιξε ρόλο και το παιχνίδι που είχαμε την Πέμπτη για το Κύπελλο καθώς η ομάδα ήταν και λίγο κουρασμένη, αλλά το μόνο που μετράει είναι οι βαθμοί. Για μας ο πρώτος στόχος επετέυχθη. Τερματίσαμε 2οι στο πρωτάθλημα, με τη διαφορά που θέλαμε και τώρα εχούμε στο μυαλό μας μόνο το παιχνίδι του Κυπέλλου", είπε για το τέρμα που πέτυχε απέναντι στον ΠΑΣ ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Για το τέρμα του:" Το χρειαζόμουν πάρα πολύ, ήθελα να βάλω ένα γκολ για να με βοηθήσει ψυχολογικά. Ευτυχώς ήρθε στην κατάλληλη στιγμή, στο τέλος της σεζόν που έχουμε πολλά κρίσιμα παιχνίδια. Θα με βοηθήσει για τη συνέχεια και χαίρομαι που αυτό βοήθησε και την ομάδα και πήρε τους 3 βαθμούς".

Για τα όσα είπε ο Σαββίδης στα αποδυτήρια: "Μας έδωσε συγχαρητήρια για την επίτευξη του στόχου που είχαμε στο πρωτάθλημα, αλλά δεν του άρεσε σήμερα η απόδοσή μας και πως για να φτάσουμε στον τελικό θα πρέπει να έχουμε πολύ καλύτερη απόδοση".

Για τον επαναληπτικό με τον Αστέρα: "Θεωρώ πως είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς. Είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε όλοι μας, ο κόσμος, εμείς, η διοίκηση, γενικά όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ και από την πλευρά μας θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να πάρουμε την πρόκριση".

Κουμάλο: "Πρόκληση το ματς με Αστέρα"

Για το αγώνα με τον ΠΑΣ αλλά και αυτόν με τον Αστέρα Τρίπολης μίλησε ο Μπονγκανί Κουμάλο.

Για τον αγώνα με την ομάδα του Χριστόπουλου: "Κάναμε αυτό που έπρεπε αν και δεν είχαμε πολύ καλή εμφάνιση. Πετύχαμε το στόχο μας που ήταν να ξεκινήσουμε στα πλέι οφ από την πρώτη θέση με τέσσερις βαθμούς".

Για τον επαναληπτικό με τον Αστέρα: "Είναι μια πρόκληση αυτό το ματς. Πήραμε το μάθημά μας από τον πρώτο αγώνα με το γκολ που δεχθήκαμε από τον Αστέρα. Είναι πολύ σημαντικό να σκοράρουμε στη ρεβάνς για να πάρουμε την πρόκριση".

Για το μέλλον του: "Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση. Είμαι 100% συγκεντρωμένος στο ματς με τον Αστέρα".

"Θέληση για την πρωτιά"

Ο Αλβες Λίνο μίλησε για τα πλέι οφ και το ματς με τον ΠΑΣ. Τι δήλωσε ο Βραζιλιάνος

Συγκεκριμένα είπε:

"Το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αργή κυκλοφορία μπάλας και ήμασταν όλοι αργοί. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι".

Για την δεύτερη θέση: "Στην προετοιμασία δουλέψαμε σκληρά για να κατακτήσουμε έναν τίτλο. Δυστυχώς ο πρωταθλητής κλείδωσε πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας και αυτό ήταν πολύ νωρίς για εμάς. Σε αυτά τα πέντε τελευταία ματς, ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι για τη δεύτερη θέση. Τώρα έχουμε μπροστά τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου και εκεί πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι".

Για τα πλέι οφ: " Θα είναι περίπλοκα παιχνίδια. Έχουμε ένα αβαντάζ και τη θέληση να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς στην έδρα μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ