ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Πρέπει να ματώσουν για να μας περάσουν"

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Γ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Γ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ MOTIONTEAM

Ο Γιώργος Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ στο Europa League και το... χαρακτήρα του "δικεφάλου του βορρά".

Τι μήνυμα έστειλε ο Γιώργος Γεωργιάδης στην ομάδα που θα κληρωθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ. Τι είπε στη NOVA για την πρόκριση στους "32" του Europa League και την πρωτιά στον όμιλο.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Γεωργιάδης:

Για την πρώτη θέση του πήρε ο ΠΑΟΚ και την πρόκριση:" Όταν είδαμε την κλήρωση ξέραμε ότι μπορούμε να περάσουμε, αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Την πρώτη θέση δεν πιστεύαμε ότι θα την πάρουμε, αλλά μέσα από τα παιχνίδια δείξαμε ότι τα καταφέραμε και δίκαια την κατακτήσαμε".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε από ένα πολύ δύσκολο όμιλο:" Αυτό μας δίνει και περισσότερη ώθηση. Το ευρωπαϊκό ταξίδι ο ΠΑΟΚ το έχει. Τώρα, πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι με τη Δράμα γιατί στο πρωτάθλημα έχουμε μείνει πίσω και χρειαζόμαστε αυτό το παιχνίδι για να ανεβούμε στη βαθμολογία".

Για το αν έχει κάποια προτίμηση στην κλήρωση: "Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι με όποιον και αν παίζει τον κοιτάει στα μάτια και να περάσει κάποιος τον ΠΑΟΚ πρέπει να ματώσει. Εμείς φοβόμαστε μόνο τον κακό μας εαυτό".

Για το ότι αγωνίζεται στα αριστερά: "Και στον Πανσερραϊκό έπαιζα αριστερά, τώρα παίζω δεξιά. Δεν έχω πρόβλημα όπου κι αν αγωνίζομαι. Στη φάση του γκολ πήρα το πέναλτι και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό".

Για το αν ήθελε να εκτελέσει το πέναλτι:" Όχι, από τι στιγμή που τα πάει καλά ο Βιεϊρίνια δεν ήθελα να πάρω τέτοιο ρίσκο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ