ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Είμαστε σε καλή κατάσταση"

Γεωργιάδης: "Είμαστε σε καλή κατάσταση"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης θεωρεί ότι ο πρώτος ημιτελικός με τον Ολυμπιακό έρχεται την κατάλληλη χρονική στιγμή για τον ΠΑΟΚ (video).

Ο Γιώργος Γεωργιάδης καλείται από διαφορετικό πόστο αυτή τη φορά (σ.σ. είχε στεφθεί Κυπελλούχος με τον ΠΑΟΚ το 2001 και το 2003) να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αρχικά αναφέρθηκε μιλώντας στο PAOKTV στον αγώνα με την Καλλονή και το αν αντιμετωπίστηκε σαν προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: "Οχι δεν το βλέπω έτσι, εμείς θέλαμε να κερδίσουμε σχεδιάζοντας και τους επόμενους αγώνες. Είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να κερδίσουμε. Τώρα επόμενο παιχνίδι είναι ο πρώτος ημιτελικός με τον Ολυμπιακό".

Για το αν ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλή κατάσταση: "Πιστεύω είμαστε σε καλή κατάσταση. Βλέπω τους παίκτες μας με καλή διάθεση, έχουμε καλές στιγμές στο παιχνίδι μας, βέβαια, κάνουμε και λάθη που μας στοιχίζουν, αλλά γενικά είμαστε σε καλή κατάσταση".

Για τον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου: "Γνωρίζω ότι η χαρά που παίρνεις είναι πολύ μεγάλη και εσύ εισπράττεις ικανοποίηση και δίνεις χαρά και στον κόσμο. Αυτός είναι ο στόχος μας, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε".

Για το αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ αντέχουν την πίεση: "Αντέχουν, δεν αντέχουν είμαστε σε μία μεγάλη ομάδα που είναι υποχρεωμένη να κερδίζει κάθε παιχνίδι να παίρνει πρωταθλήματα Κύπελλα. Γι' αυτό έχουν επιλεγεί αυτοί οι παίκτες, σκέφτονται ώριμα και αυτοί πλέον, ελπίζω να ανταποκριθούμε".

Για το τι αγώνες περιμένει: "Είναι δύο παιχνίδια υψηλού επιπέδου, εύχομαι οι φίλαθλοι να είναι όπως πρέπει και οι διαιτητές να κάνουν καλά την δουλειά τους και στα δύο παιχνίδια. Οι παίκτες να ανταποκριθούν και ας κερδίσει ο καλύτερος. Φυσικά θέλουμε να περάσουμε εμείς, το πιστεύουμε και έχουμε βάσιμες ελπίδες γι' αυτό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ