ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Δύσκολο κομμάτι η επίθεση, θέλει δουλειά"

Γεωργιάδης: "Δύσκολο κομμάτι η επίθεση, θέλει δουλειά"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης εξήγησε στους παίκτες του σε ποιον τομέα "πονάει" αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ.

Τελευταία ο Γιώργος Γεωργιάδης δούλεψε πολύ με τους παίκτες του με στόχο την βελτίωση στα μετόπισθεν. Τα πρώτα δείγματα γραφής φάνηκαν, κυρίως, στον αγώνα με την Κέρκυρα, όπου ο Δικέφαλος δεν δέχθηκε γκολ σε εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από τις αρχές Νοεμβρίου και το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Πλέον, αυτό που προβληματίζει τον τεχνικό του ΠΑΟΚ είναι οι επιθετικές επιδόσεις και σε αυτό εστίασε στην ομιλία τους προς τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου. "Στην άμυνα ήμασταν βελτιωμένοι, τώρα πρέπει να κοιτάξουμε την επίθεση. Είναι δύσκολο κομμάτι αυτό, θέλει δουλειά, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε" τους είπε χαρακτηριστικά, ενώ έδειξε στους παίκτες του και τα λάθη στα οποία υπέπεσαν στο παιχνίδι με αντίπαλο την Κέρκυρα.

"Η ομάδα σε στηρίζει"

Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν άφησε ασχολίαστο το θέμα που προέκυψε με τον Αστέριο Γιακουμή, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας. Ενώπιον των συμπαικτών του σημείωσε ότι όλη η ομάδα είναι στο πλευρό του και τον στηρίζει στη δύσκολη φάση που περνά. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, όπως και όλοι στην ομάδα, αναγνωρίζει ότι ο 27χρονος γκολκίπερ δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα μέχρι σήμερα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ