ΠΑΟΚ

Γενέθλια με προκλήσεις για τον Στέφενς

Γενέθλια με προκλήσεις για τον Στέφενς
INTIME SPORTS

Ο Χουμπ Στέφενς κλείνει σήμερα (Παρασκευή 29/11) 60 χρόνια ζωής, όμως έχει ακόμη πολλά να δώσει στο ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ.

Όταν τον ρωτάνε τι δώρο θα ήθελε για τα γενέθλια του (γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1953), εκείνος απαντά “τη νίκη στο ματς με τα Γιάννινα”.

Ο Χουμπ Στέφενς κλείνει σήμερα 60 χρόνια ζωής και παρότι άλλοι συνομήλικοί του σκέφτονται τη σύνταξή τους, εκείνος βάζει ακόμη προκλήσεις στην καριέρα του που πλέον ταυτίζονται με τις επιδιώξεις του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, αυτό έχει μάθει να κάνει μία ολόκληρη ζωή, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής, από το 1986 όταν άρχισε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Αϊντχόβεν.

Το αποδεικνύουν, άλλωστε, και οι αριθμοί. Μετά και τη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ επί της Σαχτιόρ στην Αστάνα, ο Χουμπ Στέφενς μετρά 872 παιχνίδια σε πάγκους ομάδων με απολογισμό 402 νίκες, 229 ισοπαλίες και 241 ήττες.

Στον ΠΑΟΚ σε 23 παιχνίδια μέχρι σήμερα, έχει 14 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες. Ειδικότερα, στο Πρωτάθλημα σε 12 ματς έχει επίδοση 9-1-2, στο Κύπελλο 2 νίκες σε ισάριθμα ματς και στην Ευρώπη σε 9 ματς 3-4-2.

Από χθες, ο Ολλανδός τεχνικός έχει αρχίσει να δέχεται τα "Χρόνια Πολλά" όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ με την ευχή του χρόνου, στην πλούσια καριέρα του, να έχει προστεθεί, τουλάχιστον, ένας ακόμη τίτλος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ