ΠΑΟΚ

Γάντια βασικού ζητούν κάτοχο στον ΠΑΟΚ

Γάντια βασικού ζητούν κάτοχο στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο Λάζλο Μπόλονι και η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα κληθούν να πάρουν σοβαρές αποφάσεις για τη θέση του τερματοφύλακα μέσα στον Γενάρη.

Η επιλογή του Λάσλο Μπόλονι να δώσει αγωνιστικές ευκαιρίες στον Παναγιώτη Γλύκο ξάφνιασε τους περισσότερους από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που είχαν συνηθίσει να βλέπουν τον τρίτο των τερματοφυλάκων να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και κερκίδας από τη μέρα που αποκτήθηκε από τον Δικέφαλο.

Ο Ρουμάνος, όμως, είχε τον λόγο του να πειραματιστεί...

Η δοκιμή με τον Γλύκο

Ο Γλύκος είναι περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ που ουδέποτε αξιολογήθηκε (ούτε λόγος για αξιοποίηση) και ο προπονητής του θεώρησε πως αυτό θα έπρεπε να γίνει και σε συνθήκες αγώνα και όχι μόνο μέσω των προπονήσεων.

Και το έκανε μάλιστα σε μια περίοδο που η ομάδα είχε την ατυχία να έχει το δίδυμο των τερματοφυλάκων σε μέτρια έως κακή φόρμα με αποτέλεσμα να μην αξίζουν τα γάντια του βασικού.

Γι’ αυτό και έπαιξε ο Γλύκος δείχνοντας πως είναι τουλάχιστον καλύτερος από αυτό που ο κόσμος πίστευε χωρίς ωστόσο να φανερώσει πλήρως το ταλέντο του λόγω των ιδιαιτεροτήτων στους αγώνες που συμμετείχε. Με την εικόνα που παρουσίασε, κέρδισε την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η εμπλοκή της διοίκησης

Μπαίνοντας στο 2012 τα πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίσουν. Αυτό εξαρτάται τόσο από τον Λάσλο Μπόλονι που καλείται να δείξει την προτίμησή του για τον βασικό τερματοφύλακα και να του δώσει σερί αγώνων αλλά και από τη διοίκηση.

Πολλά θα εξαρτηθούν από τις συζητήσεις με όλους τους παίκτες που γίνονται για τη μείωση των αποδοχών τους όπως και από το αν προκύψει πρόταση για κάποιον παίκτη. Χαλκιάς και Κρέσιτς βρίσκονται σ’ αυτή την κατηγορία και δεν αποκλείεται να υπάρξει έκπληξη ακόμα και με αποχώρηση ενός εκ των δύο τερματοφυλάκων που θα αλλάξει τα δεδομένα.

Τη δεδομένη στιγμή ο Γλύκος θεωρείται βέβαιος για το ρόστερ ενώ για τον Κρέσιτς είναι γνωστό πως αρκετές ομάδες παρακολουθούν την αγωνιστική του πρόοδο. Τι σίγουρο είναι, όμως, πως πρέπει σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις για να ξέρει και ο Λάσλο Μπόλονι σε ποιους μπορεί να υπολογίζει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ