ΠΑΟΚ

Γαλλικά, ευχαριστώ και αμηχανία από Μπόλονι

Γαλλικά, ευχαριστώ και αμηχανία από Μπόλονι

Δείτε σε video το πρωτόγνωρο ξέσπασμα του Λάσλο Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου, που ξάφνιασε ακόμη και τους Ιρλανδούς δημοσιογράφους.

Η αλήθεια είναι ότι και στο πρόσφατο παρελθόν ο Λάσλο Μπόλονι είχε κάνει νύξη για τον τρόπο με τον οποίο η Λίγκα έχει καθορίσει τους αγώνες, εκφράζοντας το παράπονό του για την αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ.

Το είχε κάνει, όμως, με ένα τρόπο που είχε περάσει σχεδόν απαρατήρητος. Το βράδυ της Πέμπτης (20/10), όμως, όλα άλλαξαν.

Με αφορμή μία ερώτηση για το πόσο θα επηρεάσουν την προετοιμασία της ομάδας του για το ντέρμπι με τον Άρη οι πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών. Εκεί ξέσπασε.

Τα έβαλε με την ΕΠΟ που επί τρεις μήνες δεν είχε πάρει μία απόφαση για το αν παίκτες όπως ο Κατσικάς και ο Στάμου που προέρχονταν από τον Ηρακλή είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν, με την Λίγκα που δεν έχει κάνει μία συμφωνία για τα τηλεοπτικά με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να διεξάγονται παιχνίδια Δευτέρα.

Τα έβαλε με όσους δεν βοηθούν ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ που παίζουν Ευρώπη και φέρνουν βαθμούς. Το ξέσπασμά του άρχισε στα αγγλικά, συνεχίστηκε στα γαλλικά και κατέληξε στο να σηκωθεί να φύγει από την αίθουσα λέγοντας απλά "ευχαριστώ" στα ελληνικά και χαιρετώντας τους παριστάμενους.

Ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος έμεινε αμήχανος να τον παρακολουθεί (μετέφρασε ωστόσο λίγη ώρα αργότερα τα λεγόμενά του), την ώρα που οι Ιρλανδοί δημοσιογράφοι προσπαθούσαν να καταλάβουν γιατί δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήσεις.

Δείτε video με το ξέσπασμα του Μπόλονι από το "Olapaok.gr":

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ