ΠΑΟΚ

Γ. Σαββίδης: "Τίποτα δεν μας σταματά"

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Δείτε τη φωτογραφία και μαζί το σχόλιο που ανέβασε ο Γιώργος Σαββίδης μετά το διήμερο των επιτυχιών του ΠΑΟΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Ο Γιώργος Σαββίδης έδωσε το παρών σε Παλατάκι και Τούμπα και χάρηκε μαζί με τον κόσμο του ΠΑΟΚ τις νίκες σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Τη χαρά του την εξέφρασε με ανάρτησή του στο instagram. Ανέβασε μία φωτογραφία ενός τρένου, προφανώς επηρεασμένος από τις 12 νίκες σε 13 ματς της ομάδας του Βλάνταν Ίβιτς και σχολίασε:

"Τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Μπράβο στους πολεμιστές μας. Τεράστιος σεβασμός στην ομάδα μπάσκετ που έκανε το 2 στα 2 (σ.σ. μάλλον εννοεί τις δύο νίκες φέτος επί του Άρη), ευχαριστώ πολύ τα αλάνια που είναι πάντα εκεί. Μαζί είμαστε ανίκητοι. Και θυμηθείτε: μία πόλη, μία ομάδα".

Στο τέλος έχει βάλει hashtag τη λέξη οικογένεια και την ημερομηνία ίδρυσης του ΠΑΟΚ, το 1926.

Γ. Σαββίδης: "Τίποτα δεν μας σταματά"

Το "ευχαριστώ" του Βαρέλα στον κόσμο

Πριν από το παιχνίδι με τον Αστέρα ο Φερνάντο Βαρέλα ήταν από τους παίκτες που είχαν καλέσει μέσω instagram τον κόσμο του ΠΑΟΚ να γεμίσει την Τούμπα.

Γι' αυτό, προφανώς, αισθάνθηκε την ανάγκη να κάνει μία νέα ανάρτηση στην οποία ανέφερε: "Σήμερα είδα τους πραγματικούς οπαδούς, ευχαριστούμε για την υποστήριξη, περιμένω το επόμενο ματς".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ