ΠΑΟΚ

Γ. Σαββίδης: "Ποθούν την ήττα μας, όμως είμαστε πολύ δυνατοί γι' αυτούς"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Γιώργος Σαββίδης επανήλθε με νέα ανάρτηση στο Instagram, ανεβάζοντας αυτή τη φορά φωτογραφία του πατέρα του μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Ο Γιώργος Σαββίδης επανήλθε με νέα ανάρτηση στο Instagram, λίγες ώρες μετά την "καυστική" φωτογραφία για το θέμα του τελικού Κυπέλλου. Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ ανέβασε μία φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, το οποίο συνόδευσε μ' ένα αιχμηρό σχόλιο.

"Ακόμα δεν μπορούν να δεχθούν το γεγονός ότι θα παρακολουθήσουν τον τελικό από την τηλεόραση και περιμένουν και τις δύο πλευρές να κάνουν ένα λάθος. Δεν πρέπει να τους δώσουμε άλλη αιτία να μιλάνε.

Οι οπαδοί πρέπει να είναι στα γήπεδα. Και έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να τους το δείξουμε. Ας προστατέψουμε τις ομάδες μας, ας προστατέψουμε τους οπαδούς μας, η βία δεν είναι μέρος αυτού του παιχνιδιού. Ποθούν την ήττα μας.

Όμως, είμαστε πολύ δυνατοί γι' αυτούς. Είμαστε από την Κωνσταντινούπολη. Τo ποδόσφαιρο είναι μια καλή κατάσταση, πάνω απ΄όλα για τους ανθρώπους", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ