ΠΑΟΚ

Φυτανίδης: "Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε κάτι με βεβαιότητα"

Φυτανίδης: "Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε κάτι με βεβαιότητα"
Φυτανίδης INTIME SPORTS

Για τις διαπραγματεύσεις του με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Σωκράτης Φυτανίδης, ο οποίος τόνισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει.

Ο Σωκράτης Φυτανίδης μίλησε στον “Arena 89.4" και υπογράμμισε πως ναι μεν έχουν γίνει συζητήσεις και επιθυμεί να παίξει σε μια ομάδα με την δυναμική του ΠΑΟΚ, αλλά από την ώρα που δεν υπάρχουν υπογραφές, δεν μπορεί να θεωρηθεί τίποτα βέβαιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά, είπε: “ Όπως κάθε αθλητής, έτσι και εγώ προσπαθώ κάθε χρόνο να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος. Με τον Ατρόμητο πετύχαμε πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια, άρχισε να καθιερώνεται στις πρώτες θέσεις του ελληνικού πρωταθλήματος. Ίσως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μεγάλες ομάδες να μας έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθούμε, αλλά πρέπει να πω πως ο Ατρόμητος βαδίζει στο σωστό δρόμο, έχει σωστή λειτουργία και είναι πλέον από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες”.

Για τις επαφές με τον ΠΑΟΚ: “ Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, ο ατζέντης μου μιλάει με τις ενδιαφερόμενες ομάδες και θα αποφασίσω το καλύτερο για μένα. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο club, με πολύ κόσμο και είναι μια ομάδα που σίγουρα θα ήθελα να αγωνιστώ. Εφόσον, όμως, δεν έχουν πέσει υπογραφές δεν μπορούμε να πούμε κάτι με βεβαιότητα”.

Για το αν θέλει να παίξει στο “δικέφαλο”: “ Δε νομίζω να υπάρχει Έλληνας ποδοσφαιριστής που δεν θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ και ειδικά τώρα που υπάρχει ο κ. Σαββίδης. Ήταν ελκυστικός ο ΠΑΟΚ, αλλά έχει γίνει ακόμη πιο πολύ με τον Ιβάν Σαββίδη στο τιμόνι της ομάδας. Από όποια οπτική γωνία κι αν το δει κανείς, είναι ελκυστικό το γεγονός να παίξεις σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ”.

Για τις άλλες προτάσεις που έχει: “ Έχω πρόταση από το εξωτερικό, την οποία και εξετάζω, τη συζητάω με την οικογένειά μου και τον ατζέντη μου. Επίσης, υπάρχει και η πρόταση του Ατρόμητου, ο οποίος μου φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβολαίου μου και είναι πολύ καλή. Κι ο κόσμος στο Περιστέρι με αγαπά, με στηρίζει. Πρέπει να δώσω απαντήσεις και δε θέλω να “τρενάρω” τις επαγγελματικές μου επαφές. Οι προτάσεις είναι μετρημένες σε λιγότερα δάκτυλα του ενός χεριού”.

Για το μέλλον του γενικώς αλλά και τον αγωνιστικό του χαρακτήρα: “ Είμαι έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα, το βήμα προς τα μπρος. Δε θέλω να πω όμως πολλά πράγματα για το μέλλον μου, το μόνο που θέλω είναι να πάρω τη σωστή απόφαση για την καριέρα μου. Θέλω να έχω διάρκεια στην καριέρα μου, με ενδιαφέρει πολύ αυτό και σιγά-σιγά κοιτάζω και άλλους παράγοντες για την εξέλιξη της ζωής μου. Δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό, ξέρω πως δεν είμαι ο παίκτης- “κράχτης”, αλλά γνωρίζω πως όταν μπαίνω στο γήπεδο, δίνω τα πάντα πρώτα για μένα, διότι σέβομαι τον εαυτό μου αλλά και για την ομάδα που αντιπροσωπεύω και αγωνίζομαι”.

Για το αν αποτελεί πρόκληση γι’ αυτόν να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ ο ερχομός του Χουμπ Στέφενς: “ Σίγουρα, όταν έχεις τη δυνατότητα να συνεργαστείς με έναν καταξιωμένο προπονητή, είναι ένα σημαντικό πράγμα. Αλλά όταν μιλάμε για τον ΠΑΟΚ, πρώτα- πρώτα, σκέφτεσαι το μεγαλείο της ομάδας και μετά κοιτάς και άλλους σημαντικούς παράγοντες κι ένας από αυτούς είναι και ο προπονητής”.

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: “ Καλώς ή κακώς, έχει πέσει το επίπεδο. Το καλό είναι πως δίνονται ευκαιρίες σε αρκετά Ελληνόπουλα, που έχουν τη δυνατότητα να δείξουν το ταλέντο τους. Αλλά από την άλλη, δεν παύει να έχει πέσει το επίπεδο και να μην υπάρχει τόσο μεγάλη ποιότητα”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ