ΠΑΟΚ

Φρούντζα: "Θα είναι δύσκολα στην Ελλάδα"

Φρούντζα: "Θα είναι δύσκολα στην Ελλάδα"

Ο πρώην παίκτης της Ζίμπρου και του ΠΑΟΚ, Βιορέλ Φρούντζα μίλησε για την "μάχη" των δύο συλλόγων τονίζοντας πως η ομάδα από την Μολδαβία θα έχει δύσκολο έργο στην Ελλάδα

Την σεζόν 2007-08 αγωνίστηκε για λίγα ματς στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από την Κλουζ ο Βιορέλ Φρούντζα, ο οποίος μάλιστα έπαιξε και στην Ζίμπρου παλαιότερα.

Ο ίδιος μίλησε για την "μάχη" των δύο συλλόγων τονίζοντας πως η ομάδα από την Μολδαβία θα πρέπει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα της καθώς στην Τούμπα θα είναι... πολύ δύσκολα τα πράγματα. Συγκεκριμένα είπε (οι δηλώσεις του υπάρχουν στην ιστοσελίδα moldfootball.com):

"Το παιχνίδι στην Ελλάδα θα είναι απίστευτα δύσκολο.Υπάρχει ένας παροξυσμός από τους οπαδούς εκεί αναφορά με το πώς υποστηρίζουν την ομάδα τους. Πιστεύω πως η Ζίμπρου πρέπει να αγωνιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί μέσα στην έδρα της για να αποκτήσει πλεονέκτημα εν όψει της ρεβάνς. Εχει την ευκαιρία να μπει στην φάση των ομίλων.Όλα εξαρτώνται από τους ίδιους τους παίκτες, από την προετοιμασία, την συγκέντρωση και την ψυχολογική κατάστασή τους.Το κυριότερο είναι να αγωνιστεί καλά στο πρώτο παιχνίδι στην Μολδαβία και να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα.Αυτό θα βοηθήσει την Ζίμπρου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ