ΠΑΟΚ

"Ματς χωρίς αύριο για τον Παναθηναϊκό"

"Ματς χωρίς αύριο για τον Παναθηναϊκό"

Κώστας Φρατζέσκος και Γιώτης Εγκωμίτης μίλησαν για το ντέρμπι της Κυριακής (4/3) μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Ο Κώστας Φρατζέσκος, μεταξύ άλλων, τόνισε στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά": "Δεν είναι ωραίο να γίνονται ματς σε άδεια γήπεδα. Ο κόσμος πρέπει να είναι στις κερκίδες. Για τους φιλάθλους γίνονται τα παιχνίδια.

Το άδειο γήπεδο σου δημιουργεί ένα άσχημο συναίσθημα. Δε σου κάνει όρεξη να παίξεις σε τέτοιο σκηνικό... Οσον αφορά τον συγκεκριμένο αγώνα, ο Παναθηναϊκός (που πάει για τη πρωτάθλημα) δεν έχει περιθώρια για απώλεια καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ο ΠΑΟΚ έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα φέτος. Εμεινε μακριά από τις δυο πρώτες θέσεις, αλλά θα παλέψει στα πλέι οφ για να βρεθεί όσο πιο ψηλά μπορεί. Δεν είναι όμως για τον ΠΑΟΚ ενα ματς ζωής ή θανάτου...".

Ο Γιώτης Εγκωμίτης από την πλευρά του είπε για την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ για να πετύχουν τη μέγιστη δυνατή διάκριση στη διαδικασία των πλέι οφ: "Εχοντας απέναντι του είτε τον Ολυμπιακό είτε τον Παναθηναϊκό στη φάση των πλέι οφ ασφαλώς δεν θα έχει εύκολο έργο στην προσπάθειά του να κστακτήσει την πρώτη θέση και να πετύχει την έξοδό του στα προκριμστικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Βέβαια, από τη στιγμή που το πρωτάθλημα αποτελεί πλέον τη μοναδική διέξοδο διάκρισης για τον ΠΑΟΚ. οι παίκτες του οφείλουν να τα δώσουν όλα. προκειμένου να ολοκληρώσουν πετυχημένα τη σεζόν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ