ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Παίξτε μπάλα. Τι είναι αυτά που κάνετε;"

Σαββίδης: "Παίξτε μπάλα. Τι είναι αυτά που κάνετε;"
INTIME SPORTS

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης άστραψε και βρόντηξε στο Περιστέρι μετά την ήττα του ΠΑΟΚ. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr...

Δεν μπορούσε να χωνέψει με τίποτα την ανατροπή του σκορ στο Περιστέρι και την ήττα του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ που προσπάθησε να ντοπάρει τους ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη του αγώνα πηγαίνοντας στα αποδυτήρια και μιλώντας ακόμη και με τους αναπληρωματικούς στον αγωνιστικό χώρο.

Τα σύννεφα φάνηκαν από το τέλος του πρώτου μέρους, όταν ο Σαββίδης κατέβηκε στα αποδυτήρια και προσπάθησε να αφυπνίσει την ομάδα, αφού η εικόνα του πρώτου μέρους δεν τον είχε ικανοποιήσει καθόλου.

Τετ α τετ Σαββίδη-Γεωργιάδη

"Τι είναι αυτά που κάνετε, δεν είναι εμφάνιση αυτή, συνέλθετε και παίξτε μπάλα", τους είπε σε έντονο ύφος και αποχώρησε εμφανώς εκνευρισμένος. Στη συνέχεια μίλησε στους ποδοσφαιριστές και ο Ζήσης Βρύζας, σε πιο ήπιο τόνο, και τους ζήτησε στο δεύτερο μέρος να εμφανιστούν καλύτεροι.

Το μεγάλο ξέσπασμα του Ιβάν Σαββίδη, ήρθε μετά τη λήξη του αγώνα όταν σε έντονο ύφος μιλούσε με Τσιστιακόφ, Βρύζα, Ζαγοράκη, Γκοντσάρεβα και ορισμένους ακόμη δικούς τους ανθρώπους, χωρίς πάντως να πάει στα αποδυτήρια. Το αν αυτή η αντίδραση φέρει και αποφάσεις για την ομάδα θα φανεί τις επόμενες ώρες ή μέρες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ