ΠΑΟΚ

Φουριόζος Σαββίδης για μεταγραφές και... ΚΑΕ

Φουριόζος Σαββίδης για μεταγραφές και... ΚΑΕ
Σαββίδης

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έδωσε το "οκ" και έκλεισαν τρεις παίκτες, ενώ είναι μία ανάσα από το να αναλάβει τα ηνία της ομάδας μπάσκετ.

Χριστουγεννιάτικα δώρα φαίνεται πως επιφύλασσε ο Ιβάν Σαββίδης στην οικογένεια του ΠΑΟΚ στο τελευταίο του ταξίδι στην Ελλάδα.

Ο ομογενής επιχειρηματίας βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη για να περάσει τις μέρες των εορτών κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα, ωστόσο, έκανε πολύ σημαντικές κινήσεις σε διπλό, "ασπρόμαυρο", ταμπλό.

Διαδοχικές ανακοινώσεις μεταγραφών

Σε ό,τι αφορά στην ποδοσφαιρική ομάδα, ενημερώθηκε για όλες τις μεταγραφικές επαφές και έδωσε το οριστικό "οκ" για να κλείσουν άμεσα τρεις παίκτες. Ένας κεντρικός μέσος, ένας στόπερ και ένας εξτρέμ.

Ουσιαστικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με τρεις παίκτες και απομένουν μόνο λεπτομέρειες για να κλείσει και τυπικά το θέμα τους. Σύμφωνα με το αισιόδοξο σενάριο και οι τρεις θα ανακοινωθούν διαδοχικά μέσα στην εβδομάδα που αρχίζει από σήμερα, με πιθανότερη πρώτη μεταγραφή, αυτή του μέσου.

Βάζει το γιο του μπροστάρη στην ΚΑΕ

Πολύ σημαντικές εξελίξεις αναμένονται και για το τμήμα μπάσκετ. Ο Σαββίδης πήρε στα χέρια του τα έγγραφα με όλα τα οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ που συμφωνούν με την αρχική ενημέρωση που είχε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται από την ΚΑΕ (αφού ο ίδιος ο Σαββίδης έχει ζητήσει πλήρη μυστικότητα για το θέμα) συναντήθηκε με τον Μπάνε Πρέλιεβιτς και είχαν κουβέντα για την επικείμενη επένδυσή του στο τμήμα μπάσκετ.

Ο Σαββίδης γνωρίζει πως με ένα ποσό κοντά στα 2 εκ. ευρώ κλείνει άμεσα όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις της ομάδας μπάσκετ, ενώ δέχεται εισηγήσεις να βάλει άλλες 500.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι για την αγωνιστική ενίσχυσή της προκειμένου ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τίτλο.

Η σκέψη του 55χρονου επιχειρηματία είναι, εφόσον μπει στην ΚΑΕ, να βάλει μπροστάρη τον έναν από τους δύο γιους του.΄

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ