ΠΑΟΚ

Φουλάρει για δύο εξτρέμ και στόπερ

Φουλάρει για δύο εξτρέμ και στόπερ
INTIME SPORTS

Πώς ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να "απαντήσει" στην ανησυχία του κόσμου του για τη νέα ομάδα που δημιουργείται

Τα μηνύματα ανησυχίας του κόσμου του ΠΑΟΚ για την μεταγραφική στασιμότητα που παρατηρείται, φτάνουν και στα γραφεία της Τούμπας ωστόσο οι επιτελείς της ΠΑΕ και κυρίως ο Ζήσης Βρύζας που χειρίζεται τις επαφές με υποψήφιους στόχους (έχοντας την σύμφωνη γνώμη του Αναστασιάδη), δεν θέλουν να κάνουν βιαστικές κινήσεις.

Αυτό το οποίο "περνά" ως θέση του επίσημου ΠΑΟΚ είναι πως "μας ενδιαφέρει πρώτη η ουσία και μετά το επικοινωνιακό κομμάτι και δεν πρόκειται απλά να κάνουμε κινήσεις μόνο και μόνο για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις".

Ο πρόεδρος του "Δικεφάλου" έχει επικεντρωθεί στις συζητήσεις με δύο εξτρέμ και έναν κεντρικό αμυντικό που θα δώσουν ποιοτική ενίσχυση στην ομάδα και στον Αναστασιάδη τα εργαλεία για να δουλέψει, όπως αυτός θέλει. Ομως προσπαθεί να πετύχει την καλύτερη δυνατή για να μην κοστίσουν παραπάνω από όσο είναι η αξία τους.

Εξελίξεις μπορούν να προκύψουν ανά πάσα στιγμή ακόμη και με ταυτόχρονη ανακοίνωση δύο ή τριών παικτών αλλά όπως λένε στην Τούμπα, θα το κάνουν όταν είναι απόλυτοι έτοιμοι και όχι βεβιασμένα απλά και μόνο για να ηρεμήσει προσωρινά ο κόσμος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ