ΠΑΟΚ

Φουλ επίθεση στην Τρίπολη

Φουλ επίθεση στην Τρίπολη
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης αναμένεται να παρατάξει ένα άκρως επιθετικό σχήμα κόντρα στον Αστέρα. Ποιοι παίκτες θα παλέψουν για τις θέσεις του κέντρου και ποιοι αναμένεται να ξεκουραστούν.

Τα πλάνα του για το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης καταστρώνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Γεωργιάδης.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Τρίτης (21/5) έκανε κάποιες δοκιμές και όπως φαίνεται καταλήγει σε ένα άκρως επιθετικό σχήμα που θα έχει στόχο τη νίκη που θα επαναφέρει τα χαμόγελα στο στρατόπεδο του "Δικεφάλου", αλλά θα βάλει και πάλι τους "ασπρόμαυρους" στο παιχνίδι για την πρώτη θέση των πλέι οφ που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δείχνει να μην έχει καταλήξει για τους παίκτες που θα αγωνιστούν στο χώρο του κέντρου, αφού Κάτσε, Φωτάκης και Κατσουράνης θα... μονομαχήσουν για τις δύο θέσεις. Παράλληλα, είναι πολύ πιθανόν να πάρουν ανάσες οι Λίνο και Κατσουράνης.

Σύμφωνα με τις δοκιμές του Γ.Χ ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με σύστημα 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Παναγιώτης Γλύκος, έχοντας μπροστά του, τους Σταφυλίδη (αριστερά), Έτο (δεξιά), Κουμάλο και Σιλντελφέλντ στο κέντρο της άμυνας. Όπως αναφέραμε παραπάνω Κατσουράνης, Φωτάκης και Κάτσε θα... μονομαχήσουν για τις δύο θέσεις του κέντρου, με τους δύο τελευταίους να έχουν τις περισσότερες ελπίδες.

Ο Μπερτράν Ρομπέρ θα επιστρέψει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ αγωνιζόμενος στην αριστερή πλευρά, ενώ από δεξιά θα αγωνιστεί ο Σαλπιγγίδης. Αθανασιάδης και Βούκιτς θα είναι οι δύο παίκτες που θα σηκώσουν το βάρος στην επιθετική γραμμή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ