ΠΑΟΚ

Φορτσάρουν Κουμάλο, Κωνσταντινίδης

Φορτσάρουν Κουμάλο, Κωνσταντινίδης

Από το γκρουπ των παικτών του ΠΑΟΚ που ταλαιπωρούνται από διάφορα προβλήματα, οι Κουμάλο και Κωνσταντινίδης αναμένεται να μπουν πρώτοι σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων

Σήμερα (7/4) και αύριο (8/4) υπάρχει ρεπό για την ομάδα του ΠΑΟΚ, όμως, αυτό δεν ισχύει για τους παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής από το αγώνα με την Βέροια και δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι.

Κάποιοι από αυτούς βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο και αύριο θα πάνε όλοι για να καλύψουν το έδαφος έτσι ώστε να είναι έτοιμοι όσο το δυνατό νωρίτερα.

Με βάση την εικόνα που υπάρχει από την κατάσταση των παικτών που ταλαιπωρούνται από προβλήματα, εκείνοι που αναμένεται πιο άμεσα να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων είναι οι Κουμάλο και Κωνσταντινίδης.

Ίσως μέσα στην εβδομάδα να συμβεί το ίδιο και με τον Πέλκα που ξεπερνά το διάστρεμμα αν και πιθανότητες γι' αυτόν είναι λιγότερες.

Είναι σε καλό δρόμο η αποκατάσταση του τραυματισμού του Γιώργου Κατσικά που έχει αρχίσει ενδυνάμωση, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος φυσικά για τους Βούκιτς και Σταφυλίδη που τραυματίστηκαν πιο πρόσφατα και είναι σημαντικό όσο πλησιάζουν οι κρίσιμοι αγώνες για το Κύπελλο και τα πλέι οφ να μειώνονται τα προβλήματα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ