ΠΑΟΚ

Φιλικό της Κ14 με ανήλικους πρόσφυγες

Φιλικό της Κ14 με ανήλικους πρόσφυγες

Την διοργάνωση φιλικού αγώνα, στον οποίο θα δώσει το παρών η Κ14 του ΠΑΟΚ γνωστοποίησε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, σε συνεργασία με το ΚΥΝ της Άρσις.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου στο γήπεδο της Μίκρας (Αθλητικές εγκαταστάσεις της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης- ΕΠΣΜ) στις 19:00.

Πρόκειται για την συνεργασία με το Κέντρο Υποστήριξης Νέων (ΚΥΝ) της Άρσις με τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ που θα διοργανώνουν τον συγκεκριμένο φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στην ομάδα Κ14 του Δικεφάλου και μία ομάδα ασυνόδευτων ανήλικων παιδιών-προσφύγων που ζουν στον Ξενώνα της Άρσις ασυνόδευτων ανηλίκων στην περιοχή της Σίνδου.

Ο σκοπός δεν είναι άλλος, φυσικά, από την δημιουργική απασχόληση των παιδιών-προσφύγων που θα τους δώσει χαρά μέσα στις δυσκολίες που βιώνουν εξαιτίας του πολέμου που έχει ξεσπάσει στις χώρες της Μέσης Ανατολής τα τελευταία χρόνια.

Επίσης, τα παιδιά θα βρεθούν και στην Τούμπα, στις 30 Απριλίου, για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα πρωταθλήματος ΠΑΟΚ – Κέρκυρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ