ΠΑΟΚ

Φιλάνθρωπος ΠΑΟΚ, ετών 86

Φιλάνθρωπος ΠΑΟΚ, ετών 86

Ο ιστορικός σύλλογος γιορτάζει αύριο 86 χρόνια ζωής και ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, σε συνεργασία με ΠΑΕ, ΚΑΕ και την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης πήρε μία σημαντική πρωτοβουλία

Τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης θα συγκεντρώσει ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ. Με αυτό τον τρόπο θέλει να γιορτάσει την 86η επέτειο των γενεθλίων του αύριο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Μ. τετάρτης, μετά τη συνεδρίαση του δ.σ.

Το κείμενό της έχει ως εξής:

" Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 86 χρόνων από την ίδρυση του και αντιλαμβανόμενος το ρόλο του στην κοινωνία, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονική περίοδο, αποφασίζει αντί οποιασδήποτε επετειακής εορταστικής εκδήλωσης, να τιμήσει την ιστορία του προσφέροντας βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Γι' αυτό το λόγο, σε συνεργασία με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, και υπό την αιγίδα της ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, θα συγκεντρώσει τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων που διατηρεί η τελευταία.

Με κεντρικό σύνθημα: "Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει" απευθυνόμαστε στον φίλαθλο του ΠΑΟΚ καλώντας τον να συμμετέχει σ΄αυτή τη προσπάθεια προσφέροντας ο καθένας ότι μπορεί.

Απευθυνόμαστε ακόμα, στον επαγγελματικό κόσμο, τους χορηγούς του Συλλόγου, σε κάθε εταιρεία και επιχείρηση η οποία επιθυμεί να συμμετέχει συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Λεπτομέρειες για τον τόπο και τον χρόνο συγκέντρωσης των τροφίμων θα γίνουν γνωστές με νεότερη ανακοίνωση του Συλλόγου.

Ο Α.Σ.ΠΑΟΚ, με την ευκαιρία της εορτής του ΠΑΣΧΑ, εύχεται στα μέλη, στους αθλητές και προπονητές του, και σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ Χρόνια Πολλά και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ