ΠΑΟΚ

Φήμες για δανεισμό Παπαδόπουλου

Φήμες για δανεισμό Παπαδόπουλου

H παρουσία του πατέρα του Έλληνα αμυντικού στην προπόνηση του "Δικεφάλου" δημιούργησε σενάρια επιστροφής του γιου του στην Ελλάδα με την μορφή δανεισμού.

Αγαπάει τον ΠΑΟΚ και στον ΠΑΟΚ τον αγαπάνε. Θέμα για την ποιότητά του και το αγωνιστικό του επίπεδο δεν τίθεται από κανέναν στον "Δικέφαλο". Πολλές φορές έχουν ακουστεί σενάρια για επιστροφή του στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, αλλά αυτή τη φορά, ίσως, υπάρχει κάποια βάση σ' αυτά...

Ο τραυματισμός και... η επάνοδος

Ο Παπαδόπουλος προέρχεται από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η επιστροφή του στα γήπεδα μόνο εύκολη δεν λογίζεται μετά από έναν τέτοιο τραυματισμό. Μπορεί να προπονείται με την Σάλκε, αλλά θα τον βοηθήσει πολύ να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα λιγότερο δυναμικό από την Μπουντεσλίγκα, όπου μάλιστα, θα πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής, πράγμα που θα τον βοηθήσει να βρει τα πατήματά του.

Ο ρόλος του ΠΑΟΚ

Και εκεί είναι που εμπλέκεται ο ΠΑΟΚ με το σενάριο περί δανεισμού του παίκτη. Όλα τα παραπάνω "βγαίνουν" από ορισμένους ανθρώπους μέσα από την ΠΑΕ, αφού πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, ότι από πλευράς "Δικεφάλου" δεν υπάρχει τίποτα επίσημο μέχρι στιγμής. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε την επιθυμία και του ίδιου του Παπαδόπουλου να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού και, όπως ο ίδιος έχει πει, κάποια μέρα στο μέλλον να φορέσει την "ασπρόμαυρη" φανέλα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ