ΠΑΟΚ

"Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να κερδίσει"

"Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να κερδίσει"

Ο βοηθός του Στέφενς στον πάγκο του ΠΑΟΚ, Τον Λόκχοφ, μίλησε για το αυριανό (3/12) ντέρμπι μεταξύ του Δικεφάλου και του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο βοηθός του Στέφενς στον πάγκο του ΠΑΟΚ, Τον Λόκχοφ, ο οποίος, πλέον, συνεργάζεται με την Βόλφσμπουργκ, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis καταθέτοντας την αποψή του για το αυριανό (3/12) μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αυριανό ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης: "Παρακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ και αύριο θα δω το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα, είναι δύο βαθμούς μπροστά, γεγονός το οποίο αναγκάζει τον Ολυμπιακό να κερδίσει οπωσδήποτε. Είναι ένας διαφορετικός αγώνα σε σχέση με πέρσι. Ο Ολυμπιακός δεν έχει την περσινή ποιότητα ως ομάδα και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να φύγει με τη νίκη από την Αθήνα".

Για την διαφορά του ΠΑΟΚ σε σχέση με πέρσι: "Ναι μεν παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ και τα αποτελέσματά του, όμως δεν έχω δει πολλά παιχνίδια λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες και αρκετούς διεθνείς, όμως, δεν έχω καλή εικόνα από τον φετινό ΠΑΟΚ για να μπω σε διαδικασία σύγκρισης".

Για τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει για την διαιτησία: "Σε αυτά τα ντέρμπι είναι καλύτερα να ασχολούμαστε με τα αγωνιστικά και το πώς θα κάνουμε καλύτερα την προετοιμασία. Είναι προτιμότερο την διαιτησία να την κρίνουμε μετά τον αγώνα. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να ασχολούμαστε με το δικό μας κομμάτι και θεωρώ πως αυτό πρέπει να κάνει και ο ΠΑΟΚ".

Για τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα: "Δεν είναι εύκολο, όπως δεν είναι εύκολο για οποιαδήποτε ομάδα και σε κάθε πρωτάθλημα να πάρει τον τίτλο. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει, να πάει στο +5 και να συνεχίσει αυτήν την πορεία. Ίσως και για λόγους ψυχολογίας θα είναι καλό να φύγει ο ΠΑΟΚ πρωτοπόρος μετά από αυτό το ματς".

Για την περσινή παρουσία του Χουμπ Στέφενς στον ΠΑΟΚ: "Δεν θεωρώ ότι ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα όταν φύγαμε. Η ομάδα ήταν εντός στόχου στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα διεκδικούσε τη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είχαμε μια συναρπαστική περίοδο και θα θυμάμαι θετικά την θητεία μου στον ΠΑΟΚ. Δεν έπαιξε ρόλο η ήττα με 4-0 στο Καραϊσκάκη. Συνέβη πολύ νωρίς στη σεζόν και δεν θεωρώ ότι επηρέασε".

Για τον Βιεϊρίνια: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τον Βιεϊρίνια, ο οποίος πάει πολύ καλά. Συζητάμε αρκετές φορές και για τον ΠΑΟΚ. Το τί θα γίνει τη νέα σεζόν και το πού θα αγωνίζεται δεν μπορώ να το ξέρω τώρα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ