ΠΑΟΚ

"Εβγαλε" μέρος της προπόνησης ο Γκολάσα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ / MEDIA DAY ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Γκολάσα MOTIONTEAM

Ο Εγιάλ Γκολάσα δεν αποκλείεται να παίξει το φιλικό με τον Αιγινιακό μιας και δεν ένιωσε ενοχλήσεις την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης. (VIDEO)

Μέρος της απογευματινής προπόνησης της Πέμπτης έβγαλε ο Εγιάλ Γκολάσα που πέρασε από τα τεστ ετοιμότητας που του έκανε το ιατρικό τιμ δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις και τίθεται σταδιακά στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη.

Μάλιστα όπως προκύπτει από την ΠΑΕ, ενδέχεται να αγωνιστεί για λίγο στον εκτός έδρας φιλικό αγώνα του Σαββάτου με τον Αιγινιακό. Από εκεί και πέρα, ο Μάαρτεν Μάρτενς γυμνάστηκε κανονικά, ο Στέλιος Κίτσιου και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Χέντβιγκες Μαντούρο έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.

Στο πρόγραμμα πήραν μέρος και οι Τουμανίδης, Πατράλης, Κούστα, Κάκκο και Πούγγουρας από την Κ20 οι οποίοι θα συμπληρώσουν την αποστολή του ΠΑΟΚ για το σαββατιάτικο ματς.

"Πλησίασε" τον Ταϊβό, αλλά...

Το όνομα του Ταγιέ Ταϊβό που αγωνίζεται ως αριστερό μπακ (φόρεσε την φανέλα της Μπούρσασπορ την περασμένη σεζόν και είναι 29 ετών) "έπαιξε" για τον ΠΑΟΚ αλλά και για τον Ολυμπιακό τον Μάιο.

Ο ατζέντης του παίκτη, Μάρκο Κιρντεμίρ με δηλώσεις του που υπάρχουν στην Τουρκία την Πέμπτη (4/9), τόνισε πως ο "Δικέφαλος" ενδιαφέρθηκε γι' αυτόν.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως τον παίκτη τον "πλησίασαν" η Λεβάντε, ο ΠΑΟΚ αλλά και η Φούλαμ αλλά δεν "έτρεξε" η περίπτωσή του, με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή να μένει στο ότι ο Ταϊβό πιάνει θέση ξένου και αυτό έπαιξε αρνητικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις που έγιναν.

Σκέψεις Ιβάν να μην έρθει στα εγκαίνια της ΔΕΘ

Ο Ιβάν Σαββίδης από την αρχή της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ επεδίωκε επαφές με την κορυφή της ελληνικής κυβέρνησης σε κάθε ευκαιρία. Ωστόσο, οι πολλές, ανεκπλήρωτες υποσχέσεις που έχει πάρει σχετικά με το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ (ακόμη περιμένει την τροπολογία στη Βουλή) και με επενδυτικά σχέδια δικά του και γενικότερα Ρώσων επιχειρηματιών, του έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια, με αποτέλεσμα να μην έχει την ίδια καλή προδιάθεση για συζητήσεις με την ηγεσία της χώρας μας.

Ίσως, αυτός ο προβληματισμός να του προκαλεί τις σκέψεις να μην παραστεί στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, προκειμένου να κάνει ένα ραντεβού με τον Αντώνη Σαμαρά και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης, όπως έχει εκμυστηρευτεί στους στενούς συνεργάτες του. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι δίπλα στον πρωθυπουργό δεν βρίσκεται πλέον ο στενός φίλος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Σίμος Κεδίκογλου.

Την τελική απόφαση αναμένεται να την πάρει αύριο, μάλλον, όμως, θα μιλάμε για έκπληξη αν κάνει το ταξίδι Ροστόφ-Θεσσαλονίκη αυτό το Σαββατοκύριακο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ