ΠΑΟΚ

Έτοιμος να γεμίσει με αστέρια την (άδεια) Τούμπα

Έτοιμος να γεμίσει με αστέρια την (άδεια) Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ δίνει απόψε το βράδυ (21:45) τον πιο κρίσιμο αγώνα της ευρωπαϊκής του ιστορίας απέναντι στην Σάλκε στην άδεια Τούμπα με φόντο τα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείτε τα πλάνα των Στέφενς και Κέλερ.

"Ώ, ΠΑΟΚάρα, έχω... αστέρια μες στο μυαλό", θέλουν να φωνάξουν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης οι φίλαθλοι του δικεφάλου, αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του Μπιορν Κούιπερς.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να υπερασπιστεί απέναντι στην Σάλκε στην άδεια (λόγω τιμωρίας) Τούμπα το 1-1 του Γκέζελνκίρχεν και να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ένα εισιτήριο που εκτός από το προφανές γόητρο, αφού βάζει τον δικέφαλο στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, είναι και χρυσοφόρο.

Περίπου 15 εκατ. ευρώ αναμένονται στα ταμεία του ΠΑΟΚ από την συμμετοχή του στους ομίλους, δίνοντας την ευκαιρία για περεταίρω ενίσχυση της ομάδας.

Με 4-2-3-1 και "Σάλπι" δεξιά

Ο Στέφενς έχοντας τις απουσίες των "βασικών" Λίνο και Λάζαρ φαίνεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χακόμπο, με τους (από αριστερά προς δεξιά) Σπυρόπουλο (ο οποίος φαίνεται να κερδίζει τη θέση από τον Σκόνδρα, που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στο ματς με τον Παναιτωλικό), Βίτορ, Κατσουράνη και Κίτσιου να συνθέτουν την αμυντική τετράδα.

Εργκούς Κάτσε και Αλέξανδρος Τζιόλης θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Λούκας να παίζει μπροστά τους ως "μπαλαντέρ. Ο Σαλπιγγίδης θα αγωνιστεί τα δεξιά, με τον Στοχ στα αριστερά και τον Στέφανο Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.

Η 11άδα της Σάλκε

Από τη μεριά του ο Κέλερ έχει καταλήξει στους "εκλεκτούς" που θα προσπαθήσουν να φύγουν από την Θεσσαλονίκη με την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Χίλντεμπραντ κάτω από τα δοκάρια, Χόγκλαντ στο δεξί άκρο της άμυνας (σ.σ. με εναλλακτική τον Ουτσίντα), Φουκς στο αριστερό, Ματίπ και Χέβεντες ως στόπερ, Νόισταντ και Τζόουνς ως χαφ, Φαρφάν δεξιά, Κλέμενς αριστερά και ο Ντράξλερ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Σαλάι.

''Οράνιε'' διαιτητές

Ο Ολλανδός, Μπιορν Κούιπερς, θα "σφυρίξει" τον αγώνα. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Σάντερ φαν Ρέκελ και Ερβιν Ζέινστρα, ενώ οι επιπλέον διαιτητές που χρησιμοποιούνται στο Τσάμπιονς Λιγκ και καλύπτουν τις δύο αντίπαλες περιοχές θα είναι οι επίσης Ολλανδοί Ρίτσαρντ Λίσφελντ και ο Πολ φαν Μπέκελ, ο οποίος είχε διευθύνει τον αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου με τη Μέταλιστ στην Τούμπα!

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ολλανδός Ντάβι Γκόοσενς, ο οποίος ήταν βοηθός του Φαν Μπέκελ στην αναμέτρηση με τη Μέταλιστ, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Αγγλος Νιλ Μπάρι και παρατηρητής της UEFA ο Πολωνός Κάζιμιερτς Ολετσεκ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ