ΠΑΟΚ

Έτοιμος ο Αθανασιάδης στον ΠΑΟΚ

Έτοιμος ο Αθανασιάδης στον ΠΑΟΚ
Αθανασιάδης, Ομπόντο, ΠΑΟΚ, Ξάνθη INTIME SPORTS

Κανονικά γυμνάστηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης στον ΠΑΟΚ την Παρασκευή (1/5). Πού ρίχνει το βάρος ο Γιώργος Γεωργιάδης ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Στο γήπεδο βρέθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ανήμερα της Πρωτομαγιάς, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο (3/5) αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο Αθανασιάδης που την Πέμπτη (30/4) ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι, σήμερα (1/5) γυμνάστηκε κανονικά, αλλά, ως γνωστόν, δεν είναι στη διάθεση του Γεωργιάδη κόντρα στον Λεβαδειακό και θα επιστρέψει στους αγώνες του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ λόγω τιμωρίας.

Τιμωρημένος είναι και ο Βίτορ, ο οποίος την Κυριακή (3/5) θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του, ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης έριξε σήμερα (1/5) το βάρος στην κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρό χώρο και στην τακτική, αναλύοντας μέσω πρακτικής εξάσκησης τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κινείται η ομάδα προκειμένου να δημιουργεί ελεύθερους χώρους, αριθμητική υπεροχή στην επίθεση και προϋποθέσεις για γκολ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ